Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Susan Sarandon ukázala prsa, JLo si nevzala kalhoty!

  • 17. ledna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Elizabeth Hurley (51)

    Anglická herečka Elizabeth Hurley se dostala do povědomí diváků v 90. letech, kdy randila s tehdejším idolem Hughem Grantem. Příliš velké role v posledních letech nemívá, ale přesto ji všichni obdivují. Není to kvůli hereckému talentu, ale díky dokonalému vzhledu. Tato sympatická herečka totiž vypadá, jako kdyby zastavila čas. Na milánském Fashion Weeku se předvedla v královsky modrých pouzdrových šatech, které jí dokonale padly a zvýraznily její perfektní figuru. Vypadala skvěle!

    Elizabeth Hurley
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (47)

    Další žena, která nestárne, je Jennifer Lopez. Tři roky před padesátkou vypadá naprosto famózně a snad ještě mnohem lépe než před dvaceti lety. Minulý týden vyrazila na nákupy v odvážném modelu složeném jen z prodloužené košile, svetříku a vysokých kozaček. Vypadalo to sice trochu tak, jako kdyby si zapomněla obléknout kalhoty, ale i tak jí to moc slušelo. Tleskáme!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

  • Joanna Krupa (37)

    Modelka polského původu Joanna Krupa si minulý týden vyrazila na večeři v rafinovaném bílém kompletu. Ke kalhotám se širokými nohavicemi oblékla zkrácený top s hlubokým výstřihem a průstřihy. Ukázala tak všem, že i když je už tak trochu modelka-důchodkyně, rozhodně nepatří do starého železa. 

    Joanna Krupa
    Autor: profimedia.cz
  • Susan Sarandon (70)

    Americká herečka a držitelka Oscara Susan Sarandon se ani v sedmdesáti nebojí světu ukázat své ženské přednosti. Na společenské akci Fox Winter TCA 2017 All Star Party přišla v pruhovaném kalhotovém kostýmku s pořádně hlubokým výstřihem. Tahle dáma je zkrátka hvězda! A proto jí odpustíme i poněkud nevhodně zvolené boty. 

    Susan Sarandon
    Autor: profimedia.cz

  • Nina Dobrev (28)

    Bulharská herečka Nina Dobrev vyrazila na londýnskou premiéru filmu xXx: Návrat Xandera Cage v šifónových šatech návrháře Zaca Posena. Mladá herečka zvolila rozpuštěné vlasy, střídmý make-up a obula zlaté sandálky. Všechny její volby byly správné. Stala se hvězdou večera!

    Nina Dobrev
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.