Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Victoria Beckham lituje plastiky prsou! Nenechte si na ně sahat, vzkazuje

12. ledna 2017 | 12:58

I módní ikona Victoria Beckham (42) by na svém vzhledu ráda něco změnila. V intimní zpovědi pro magazín Vogue prozradila, že velmi lituje svého dřívějšího rozhodnutí nechat si zvětšit prsa. Všem ženám vzkázala, ať si na ně nenechají sahat od plastických chirurgů a mají se rády takové, jaké jsou.

"Celé ty roky jsem si nalhávala, že jsem se rozhodla dobře, ale není to tak," přiznává Victoria, která dříve tvrdila, že žádnou plastickou operaci nepodstoupila. Zhruba před dvěma lety přiznala, že si v roce 1999 nechala radikálně zvětšit ňadra z jedniček na čtyřky.

Později jí prsa přišla moc velká a nechala si implantáty zmenšit. Po narození dcery Harper, tedy v druhé půlce roku 2011, si je nechala odstranit úplně, protože toužila zpět po svých přírodních ňadrech. Takže si dovedete představit, jak její hrudník po tolika zásazích chirurga vypadá. Je pochopitelné, že Victoria dnes svého tehdejšího rozhodnutí lituje, ale její největší výhrou je dokonalý manžel, který nedostatky na jejím těle neřeší.

David jednou veřejně prohlásil, že když Victorii poprvé spatřil, věděl, že to bude láska jeho života. A za více než dvacet let vztahu se to rozhodně nezměnilo. Společně tvoří jeden z nejdokonalejších párů showbyznysu a stále jim to perfektně klape, s velkými ňadry i bez!

Video se připravuje ...
Jak vypadat jako Victorie Beckham? • VIDEO: Youtube.com/vogue

Autor: red