Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity v plavkách: Kdo loni ukázal celulitidu a povislou kůži?

XXL blogerka Tess Holliday
6. ledna 2017 | 06:00

I celebrity jsou jen obyčejní smrtelníci. Dobrá zpráva pro nás je, že i ony vypadají v plavkách úplně normálně. Mají povislé vnady, celulitidu, špíčky navíc nebo nevzhledné pupky. Podívejte se, jak to hvězdy v plavkách rozbalily v loňském roce.

Ano, nikdo z nás není dokonalý, ale slavné osobnosti jsou neustále v hledáčku fotografů, a tak není divu, že jejich trapasy, módní přešlapy a další chyby nás ostatní smrtelníky zkrátka zajímají.

O největší šok se letos postarala herečka Drew Barrymore, která se v bílé podprsence a šortkách vrhla do vln moře. Její postava rozhodně neodpovídala tomu, co nám servírují na vyretušovaných fotkách přední světové magazíny. Rozhodně ji však uvidíme v plavkách raději než vyhaslou hvězdu Taru Reid, která se doslova ztrácí před očima.

Naprosto jinou kategorií je XXL modelka Tess Holliday, která ve světě bojuje za kypré ženské tvary. V plavkách a spodním prádle se pravidelně fotí na svůj Instagram a tvrdí, že za své tělo se rozhodně nestydí. Její odvaha je obdivuhodná, ale co je moc, to je moc! Vážit přes sto kilogramů rozhodně není nic, čím by se měl člověk chlubit.

Autor: red