Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Koukalová ukázala břicho, modelka šla na večírek v pyžamu

  • 3. ledna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Nicki Minaj (34)

    Zpěvačka Nicki Minaj si potrpí na výstřední oblečení, ve kterém vyniknou její bujná ňadra a pořádně kulatý zadeček. Na své silvestrovské vystoupení oblékla těsný blýskavý overal s hlubokým výstřihem a dekolt ozdobila nápadným šperkem. Nechyběly ani extravagantní účes a nápadné líčení. V řadě zpěvaččiných módních úletů je to vlastně celkem povedený outfit.

    Nicki Minaj
    Autor: profimedia.cz
  • Kendall Jenner (21)

    Kendall Jenner, další hvězdička z klanu Kardashian, svůj silvestrovský outfit pravděpodobně příliš dlouho nevymýšlela. Vykročila vstříc novému roku v černém negližé a tygrovaném saténovém župánku. Ale do postele se rozhodně nechystala. Měla namířeno na pořádně rozjetý silvestrovský večírek. Třeba bylo téma pyžamová párty...

    Kendall Jenner
    Autor: profimedia.cz

  • Paris Hilton (35)

    Hotelová dědička Paris Hilton má sice pověst fifleny, která vymetá jeden večírek za druhým, ale už to tak úplně není pravda. I ona už nemá chuť nosit vyzývavé šaty a plnit přední stránky světových bulvárních novin. Mezi svátky si spolu s rodinou vyrazila na poklidnou večeři a v černých šatech s krajkou a límečkem vypadala perfektně. Nemáme slov!

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz
  • Gabriela Koukalová (27)

    Krásná biatlonistka byla už několikrát nařčena z toho, že pro významné příležitosti vybírá nevhodné šaty. Gábina Koukalová (za svobodna Soukalová) je hvězda světového formátu, které nějaký ten módní přešlap všichni klidně odpustí, ale na předávání cen Sportovec roku rozhodně nebylo co odpouštět. Gabča všechny očarovala v dlouhé květované sukni a krajkovaném zkráceném topu, který decentně odhalil její vypracované bříško. Perfektní byly také líčení i romantický účes s copánkem. My ji zkrátka milujeme!

    Gabriela Koukalová
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Gabriela Koukalová: Před závodem se nalíčím, pak už není na nic čas • VIDEO: Adam Balažovič

  • Sharon Stone (58)

    Modely se zvířecími vzory bývají často přímou jízdenkou do módního pekla, to ovšem neplatí v případě herečky Sharon Stone. Ta si vyrazila na poslední nákupy v roce 2016 v tygrované halence a kožené pouzdrové sukni. No a vypadala božsky. Nadchly nás i šátek, který si uvázala jako stylový turban, a sandálky s vázáním kolem kotníku. Sharon je zkrátka hvězda!

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.