Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvody a rozchody roku 2016: Brad a Angelina, Dáda a Felix. Kdo další?

21. prosince 2016 | 06:00

Rok 2016 by se ve světě celebrit dal popsat jako rok rozchodu Dády Patrasové a Felixe Slováčka nebo "konec Brangeliny". Komu dalšímu ze slavných tento rok nepřál v lásce?

Když svět obletěla zpráva, že Brad Pitt (53) a Angelina Jolie (41) se po 12 letech vztahu rozvádějí, byla to taková malá tragédie. Konec snového hollywoodského páru nikdo nečekal, přestože spekulace o krizi jejich vztahu se objevovaly tak často jako spekulace o dalším těhotenství vévodkyně Kate (34).

Dalším rozchodem, který propírala média napříč světem, byl ten Taylor Swift (27) a DJ Calvina Harrise (32). Zakrátko po tom našla zpěvačka zalíbení v britském herci Tomu Hiddlestonovi (35), ale jejich vztah taky ztroskotal. Očividně se jako náplast na zlomené srdce neosvědčil.

Video se připravuje ...
Dagmar Patrasová o rozvodu a novém tetování • VIDEO: Brigita Zemen

U nás se rozchodem hvězdného páru č. 1 stal ten mezi Dádou Patrasovou (60) a Felixem Slováčkem (73). Důvodem byla Slováčkova milenka Lucie Gelemová

Johnny Depp (53)  to tento rok taky pěkně schytal. S herečkou Amber Heard (30) se oženil  v únoru 2015 a letos v dubnu Amber vyplnila žádost o rozvod. Důvod? Domácí násilí! Amber se objevila na veřejnosti s podlitinami na obličeji a vytasila se i s video záznamem, na kterém se Johnny chová jako surovec.

Jedna půlka se zastávala Amber, druhá se přikláněla spíš k tomu, že si to vymyslela. Jacka Sparrowa se zastala i bývalá partnerka Vanessa Paradis (43) s jeho dcerou Lily-Rose (17). Kde je pravda? Kdo ví, ale v srpnu byl jejich rozvod oficiálně u konce.

Pro koho dalšího z celebrit se stal rok 2016 nešťastným na poli lásky? 

Autor: luh