Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Jak se oblékly ženy s kily navíc a čím šokovala Madonna?

  • 13. prosince 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jessica Biel (34)

    Americká herečka a manželka idola Justina Timberlaka Jessica Biel se na konci minulého týdne prošla po červeném koberci na 22. ročníku předávání hereckých cen Critics´ Choice Awards. Pro tuto příležitost oblékla nádhernou róbu z dílny Elie Saab, která jí padla jako druhá kůže. Šaty byly nevšední nejen pruhovaným vzorem, ale také dlouhým rukávem s krajkovou aplikací. Zdánlivě usedlejšímu modelu dodal potřebný šmrnc hluboký, ale vkusný výstřih. Moc se nám líbí i hereččina nová ofina. Zkrátka všechno na jedničku s hvězdičkou!

    Jessica Biel
    Autor: profimedia.cz

  • Ariel Winter (18)

    Stejně skvěle se své role na stejném předávání cen zhostila i mladá talentovaná herečka Ariel Winter, která již několik let září v oblíbeném komediálním seriálu The Modern Family jako šprtka Alex. Ariel se dlouho trápila kvůli svým obrovským ňadrům a kyprým ženským tvarům, ale po zmenšení prsou získala velké sebevědomí. I když nemá postavu jako z přehlídkového mola, nebojí se nosit odvážné modely. Většinou se její risk vyplatí, stejně jako v tomto případě. Šaty s průstřihy a zlatými aplikacemi jí opravdu slušely! Ale ofina ji dělala o mnoho let starší. Naštěstí byla jen falešná.

    Ariel Winter
    Autor: profimedia.cz

  • Madonna (58)

    Popová královna Madonna vyrazila na Billboard Woman in Music Awards v hodně bláznivém kalhotovém kostýmu, díky kterému ji večer opravdu nikdo nepřehlédl. Nám by se mnohem více líbila ve střídmé večerní róbě, ale to od Madonny asi nikdo nečeká. Účel byl splněn, přilákala zraky všech zúčastněných. Ale za nás teda žádná sláva!

    Madonna
    Autor: profimedia.cz
  • Kesha (29)

    Zpěvačka Kesha bojuje s kily navíc a snaží se je maskovat, co to jen jde! Ale občas to spíš nejde. Na stejném předávání cen byla vedle Madonny další ženou, která zvolila pro slavnostní večer kalhoty. A ani ona nás nepřesvědčila. Nepadnoucí bílý kostýmek jí přidal nejen kila, ale i věk. Růžová košile s mašlí u krku poslala celý model do módního pekla. Tak si rozhodně popovou hvězdu nepředstavujeme!

    Kesha
    Autor: profimedia.cz

  • Ashley Graham (28)

    Plus size modelka Ashley Graham má sebevědomí na rozdávání. V ulicích New Yorku se procházela ve velmi odvážných průsvitných šatech, které odhalí každý nedostatek. Svou práci nesplnilo stahovací body, které pod šaty oblékla. Spíše to vypadalo, že cestou na pláž přehodila přes plavky to první, co jí přišlo pod ruku, ale to by nejspíš neobula lodičky na opravdu hodně vysokém podpatku. Ashley je krásná i s několika kilogramy navíc, ale tohle se zkrátka příliš nepovedlo!

    Ashley Graham
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Ashley Graham: návod na líčení na červený koberec • VIDEO: Youtube.com/vogue/BPŽ

Diskuse ke článku
.