Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Naše hvězda Sejroška v erotické talk show! Co o sobě prozradila?

24. listopadu 2016 | 12:04

Hvězda YouTube i našeho webu Bleskprozeny.cz Sejroška přijala pozvání do erotické talk show 50 odstínů Thomase Kruchiny. V posteli si s moderátorem povídala nejen o svém netradičním líčení, ale i o osobním i sexuálním životě.

Sejroška je oblíbená internetová hvězda, která si ve svých videích dělá srandu z kosmetických i módních trendů a především sama ze sebe. Lidé si ji zamilovali, ale jak sama přiznala, její humor nepochopí každý. Třeba mladší holky, které zbožňují opravdové beauty blogerky, jsou schopné jí psát i negativní, dokonce hanlivé komentáře. Přitom Sejroška rozhodně není extrovert, který by se rád předváděl. Sama sebe popsala jako obyčejnou holku z vesnice, která má občas problémy seznamovat se s novými lidmi, ale mezi těmi, které zná už dlouho, se vždy promění v šaška.

V erotickém pořadu si samozřejmě nemohli povídat jen o líčení, přišly na řadu také otázky na tělo. Oblíbená youtuberka prozradila, že se jí líbí světlí, vysocí a štíhlí muži. Toho pravého však zatím nepotkala, už rok je singl. Ale podle svých slov si to užívá. Nejvíce ji na tom baví, že nemusí vařit. Co všechno ještě prozradila, se dozvíte ve videu!

Video se připravuje ...
Nejvtipnější youtuberka Sejroška: Nalíčenou mě chlapi víc chcou! • VIDEO: Thomas Kruchina, Petr Soukup

Podívejte se na Sejrošku i v našem videu! Ta holka prostě umí pobavit. 

Video se připravuje ...
Exkluzivně! Sejroška radí, jak na perfektní obočáky • VIDEO: Adam Balažovič

Zde se podívejte na všechna videa Sejrošky!

Autor: red