Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejvíc sexy muž na světě? The Rock! Hvězda filmů Hercules a Mumie!

23. listopadu 2016 | 06:00

Pro rok 2016 byl nejvíc sexy mužem na světě zvolen americký herec Dwayne Johnson (44). Na pomyslný trůn usedl po Davidovi Beckhamovi, který se jím stal minulý rok. 

Bývalý wrestler, hvězda filmů Hercules, Mumie, Král Škorpion, Rychle a zběsile 7 nebo nejnovějšího zpracování kultovního seriálu Pobřežní hlídka, které vyjde v roce 2017. Otec od rodiny, stojedenáctikilová hora svalů, tento rok se stal nejlépe placeným hercem světa. Nyní mu k tomu přibylo další ocenění, stal se nejvíce sexy žijícím mužem světa podle časopisu People. Zdá se, že tento rok je pro Dwayna (44) jedním velkým úspěchem!

Vše ale nemá zadarmo, za jeho neskutečně svalnatou postavou stojí spousta dřiny, tréninky ve čtyři ráno pro něj nejsou výjimkou. Přesto stíhá natáčet filmy a žít rodinný život. S dlouholetou partnerkou Lauren Hashian vychovává dvě dcerky, jedenáctiměsíční Jasmine a patnáctiletou Simone, kterou má Dwayne (44) z předchozího vztahu. 

Video se připravuje ...
Dwayne Johnson v The Ellen Show • VIDEO: Youtube.com/TheEllenShow/BPŽ

Kromě své muskulatury, která mu nepochybně pomohla k mnoha rolím v hollywoodských trhácích, se stará i o pleť. "Tvář máme jen jednu, je třeba se o ni starat, proto si dělám peeling," přiznává Dwayne. Svou stravu si přísně hlídá, ale jednou v týdnu popustí uzdu a dopřeje si "cheat day", kdy sní všechno, na co má chuť. 

Ve fotogalerii najdete 20 fotek Dwayna a můžete posoudit, zda je hoden být nástupcem Davida Beckhama!

 

 

Autor: luh