Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Budoucí paní Jágrová? Kdo je vlastně Veronika Kopřivová?

18. listopadu 2016 | 09:44

Svobodný mládenec Jaromír Jágr se údajně zasnoubil se svou láskou Veronikou. A co víc? Množí se zprávy, že koupil v Praze byt a chystají se spolu přestěhovat zpět do Čech. Jágr zatím nic nepotvrdil, ale ani nepopřel. Takže jsme zvědavé s vámi! Už teď si můžete přečíst, jaká vlastně je jeho vyvolená.

Jardovi (44) se v této hokejové sezoně příliš nedaří, už třináct zápasů za sebou nedal gól. Ale jak se říká, neštěstí ve hře, štěstí v lásce. A štěstí v lásce tedy rozhodně má. S přítelkyní Veronikou (25) omládl, a navíc ji zřejmě požádal na Floridě o ruku. Jestli se bude konat svatba, však neprozradil. Novinářova otázka na tohle téma ho dokonce pěkně naštvala. Ani Veronika, která je na sociálních sítích jinak opravdu hodně aktivní, zatím nic neprozradila. Možná jí to Jarda zakázal.

Každopádně všechno čím dál více nasvědčuje tomu, že Jágr se po zámořském ledě klouže poslední sezonu a pak se spolu s Veronikou vrátí do Čech. Tady už údajně koupil luxusní byt v centru Prahy za několik milionů korun. Jestli se přípravy na svatbu potvrdí, možná se brzy dočkáme i malého Džegra.

Kdo je Veronika Kopřivová?

Vystudovaná kadeřnice Veronika Kopřivová už s českým hokejovým Bohem randí nějaký ten pátek. Nejvíce se do povědomí veřejnosti zapsala prozrazením své peprné minulosti. Před lety se totiž snažila splatit dluhy, a tak si vydělávala tancem u tyče v Německu. Tento skandál jejich vztah ustál. Jágr dokonce bránil čest své přítelkyně zuby nehty.

Video se připravuje ...
Veronika v medailonku v soutěži Česká Miss 2012 • VIDEO: youtube.com_J1RKAcz/BPŽ

Později většina Jágrových fanoušků Veronice její minulost odpustila a přála svému idolu, aby byl konečně šťastný. Pro některé je Veronika stále zlatokopka, pro jiné holka s pohnutým osudem, pro kterou si přijel princ na bílém koni. Zkrátka taková moderní verze Popelky.

Veronika ale není jen přítelkyně (možná už snoubenka) bohatého hokejisty, která si užívá luxusu. Sama na svých sociálních sítích ráda zdůrazňuje, že podniká, a to jí zabere spoustu času. Má svůj vlastní e-shop s oblečením, na který sama vybírá kousky, které fotí na sobě. A pokud vás zajímá její a Jardův život, rozhodně sledujte její Instagram. Tam se občas dozvíte i to, co vlastně ani nechcete. A možná tam brzy uvidíme Veroniku ve svatebních šatech, kdo ví...

Autor: red