Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Budoucí velvyslankyně Ivana Trump? Kvůli plastikám už si vůbec není podobná!

Fotografie
15. listopadu 2016 | 10:03

Ivana Trump (67), rozená Zelníčková, pochází z někdejšího Gottwaldova, dnešního Zlína. Když se její bývalý manžel stal novým americkým prezidentem, začalo se o ní mluvit v souvislosti s možným návratem do Česka. Ivana se totiž chce stát velvyslankyní USA.

Ivana je bývalá lyžařka, která se v roce 1972 dokonce dostala jako náhradnice do československého olympijského týmu. Díky tomu tehdy mohla jako jedna z mála vycestovat i mimo východní blok. A tak pro ni bylo poměrně snadné zmizet za hranice. Když žila v New Yorku, seznámila se s Donaldem Trumpem. Ten měl slabost pro krásné blondýnky, a navíc Slovanky, a tak ho Ivana nemusela příliš dlouho uhánět. V roce 1977 se stala paní Trumpovou.

Ivana byla tehdy opravdu krásná, navíc byla i velmi chytrá a ctižádostivá, takže se brzo zapojila do byznysu svého muže. Dnes tvrdí, že je úspěšná díky svým schopnostem, ne díky příjmení Trump.

Zvláštní, že si ho tedy nechala, přestože jsou už přes dvacet let rozvedení. Na druhou stranu spolu mají stále dobré vztahy a pravidelně se stýkají. Toho chce Ivana využít teď po Donaldově zvolení prezidentem USA. Touží totiž po tom, stát se velvyslankyní USA pro Českou republiku. Tvrdí, že je skvělou kandidátkou právě z toho důvodu, že pochází z Čech a čeština je její mateřský jazyk. Uvidíme, co na to pan prezident.

Video se připravuje ...
Ivana a Donald v reklamě na pizzu • VIDEO: youtube.com_ Las Vegas Time Machine /BPŽ

Kromě luxusu a teď i angažování se v politice má Ivana ještě jednu zálibu, a tou jsou plastické operace. Její touha vypadat i před sedmdesátkou na třicet jí však spíše uškodila. Na nejnovějších fotografiích se už nápadně podobá královně plastik Donatelle Versace. Jediné, co se na Ivaně za dlouhá léta nezměnilo, je její tradiční účes. Málokterá žena je svému účesu věrná po několik dekád. Ivana se v načesaném drdolu s ofinkou zhlédla už před třiceti lety a zatím to vypadá, že měnit rozhodně nebude.

Autor: red