Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Slavné ženy bez podprsenky a maskování břicha

  • 15. listopadu 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Emily Deschanel (40)

    Americká herečka už není tak štíhlá, jako si ji pamatujeme ze seriálu Sběratelé kostí. Emily minulý týden vyrazila na společenskou akci v Beverly Hills, kde se začalo spekulovat, že je potřetí těhotná. Oblékla totiž volnou neforemnou sukni, která buď měla maskovat kila navíc, nebo rostoucí těhotenské bříško. Opticky postavě uškodily i délka sukně a zkrácené bolerko. Všechno špatně! A jestli čeká Emily třetího potomka, tak samozřejmě gratulujeme.

    Emily Deschanel
    Autor: profimedia.cz

  • Kate Beckinsale (43)

    Minulý týden na předávání cen Governors Awards nechybělo mnoho známých osobností. Mezi krásnými ženami však opravdu vynikala herečka Kate Beckinsale v romantických bílých šatech. Ta má stále naprosto dokonalou postavu, a tak byla v úzkých šatech s odhalenými rameny opravdu nádherná. Jednoduchý make-up, nápadné náušnice i rozpuštěné vlasy byly také trefou do černého. Nemáme co vytknout! Paráda!

    Kate Beckinsale
    Autor: profimedia.cz

  • Khloe Kardashian (32)

    Další ze slavné rodiny Kardashian Khloe má jistě přednosti, které jsou u nich nejspíš dědičné. Stejně jako její sestra Kim se ráda chlubí svými ňadry a kulatým zadečkem a ve svetrových šatech to vynikne lépe než v čemkoliv jiném. Nám se její model líbí. Šaty jí padnou, boty jsou originální, ale tu podprsenku by si čas do času mohla obléknout. I když na divokou párty v Beverly Hills se spodní prádlo asi příliš nenosí.

    Khloe Kardashian
    Autor: profimedia.cz

  • Helen Mirren (71)

    Nestárnoucí herečka Helen Mirren nás nepřestává překvapovat. Ani po sedmdesátce nezanevřela na barevné šaty a lodičky. Tentokrát oblékla fialové se zajímavým efektem kolem pasu. Rafinovaně tak zamaskovala některé kritické partie, které by jí však téměř každá klidně i o polovinu mladší žena mohla závidět. Pudrové lodičky se nám líbí, ale kabelka je moc velká a celkově vhodná spíše ke sportovnějšímu outfitu. Psaníčko by bylo rozhodně lepší!

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz
  • Marion Cotillard (41)

    Překrásná francouzská herečka dorazila na udílení Zlatých glóbů v Los Angeles v černých minišatech, ve kterých vystavila své dokonalé nohy. Nebylo ani vidět její těhotenské bříško, které schovaly efektní třásně. Jen ty kozačky nám k tomu úplně nesedí. Lepší by byly stříbrné sandálky.

    Marion Cotillard
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, týden, oblečení, trendy, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.