Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nicole Kidman jako vosková figurína a odhalená těla slavných žen

  • 8. listopadu 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kate Hudson (37)

    Herečka a dcera Goldie Hawn Kate Hudson si nenechala ujít předávání filmových cen v Los Angeles. K této příležitosti oblékla černé metalické šaty z dílny Marchesa, které byly pořádně odvážné. Nechyběly tak hluboký výstřih, holá záda ani hodně vysoký rozparek. Nás však nejvíce zaujalo květinové zdobení v horní části šatů. Kate to zvládla na jedničku!

    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Kate Hudson na červeném koberci • VIDEO: youtube.com_LifeIsAboutPassions/BPŽ

  • Naomi Campbell (46)

    Nestárnoucí modelka vyrazila na předávání cen magazínu The Wall Street Journal v šatech, ve kterých ukázala své dokonale ploché bříško. Kromě dokonalé postavy se pochlubila i zbrusu novým krátkým sestřihem a ofinou. Tahle kráska ještě rozhodně nepatří do starého železa!

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz

  • Chloe Ferry (21)

    Odvahu obléknout průsvitné šaty našla i hvězda reality show Chloe Ferry. Výsledek byl však tristní! Chloe je ráda středem pozornosti, opíjí se na veřejnosti a tentokrát se jí díky šatům povedlo opět způsobit poprask. No, posuďte sami, jak se její outfit nepovedl.

    Chloe Ferry
    Autor: profimedia.cz
  • Nicole Kidman (49)

    Herečka Nicole Kidman oblékla na předávání filmových cen Hollywood Film Awards romantické šaty s drobnými volánky od návrháře Giambattisty Valliho. V nich vynikla hereččina extrémně štíhlá postava a také nezdravě bledá pleť. Vlasy natočené do princeznovských prstýnků byly společně s volánky už moc. Celkový dojem působil až příliš přeslazeně. Navíc si Nicole v posledních letech poměrně zahrává s estetickými úpravami obličeje a pomalu, ale jistě začíná vypadat spíše jako vosková figurína.

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz

  • Suzanne Somers (70)

    Představitelce Carol Foster z legendárního seriálu Krok za krokem Suzanne Somers by nikdo sedmdesátku rozhodně nehádal. A ona sama se snaží, aby si všichni všimli, jak výborně na svůj věk vypadá. Občas ale šlápne vedle, třeba jako minulý týden. Ultra krátké šaty s rozparkem už byly příliš, stejně jako výrazný make-up připomínající spíše halloweenskou masku. Méně je někdy více, Suzanne, a nemyslíme tím délku sukně!

    Suzanne Somers
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.