Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Pastelové barvy versus černá! Kdo zvítězil?

  • 1. listopadu 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Alessandra Ambrosio (35)

    Topmodelka Alessandra Ambrosio byla jednou z hvězd akce LAMCA Art + Film Gala. K této příležitosti oblékla levandulovou róbu Gucci a sázka na jistotu se vyplatila. V šatech s květinovou aplikací modelka doslova zářila a byla nepřehlédnutelná. Tahle kráska zkrátka ví, co jí sluší!

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

  • Salma Hayek (50)

    Věřili byste, že herečka Salma Hayek už oslavila padesátiny? Minulý týden ukázala, že vypadá klidně o deset let mladší. V černé róbě s flitrovými výšivkami vypadala sice o pár kilo těžší, ale i tak jí to opravdu moc slušelo. Salma je zkrátka pořádný kus ženské a pořádná kočka!

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
  • Gwyneth Paltrow (44)

    Herečka Gwyneth Paltrow na rozdíl do svých kolegyň nevsadila na velkou večerní róbu, ale dala přednost koktejlkám Gucci. Spodní část šatů je naprosto obyčejná, ale vršek s nabíranými rukávy je opravdu nádherný. Skvěle zvolila i zlaté doplňky, které černým šatům dodaly ještě větší šmrnc. A pak, že je černá nudná!

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz

  • Kate Upton (24)

    Kdo však proměnil černou barvu ve velkou nudu, je mladá modelka Kate
    Upton, která si může dovolit mnohem odvážnější modely. V dlouhých černých šatech s tříčtvrtečním rukávem vypadala o několik let starší. Od úplné nudy ji zachránil alespoň obdélníkový výstřih, ve kterém vystavila své přednosti.

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
  • Rosie Huntington-Whiteley (29)

    Britská modelka následuje poslední trendy, a tak vsadila na saténové šaty, které se znovu vrátily do módy. Střih, barva i romantické volánky se k Rosie opravdu hodily, ale blýskavý pásek s tygrem je proměnil v tak trochu kolotočářský model. Škoda nadbytečného doplňku, bez něj by byla Rosie naprosto dokonalá.

    Rosie Huntington-Whiteley
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.