Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ivanka Trump slaví 35. narozeniny: Její byznys je kvůli otci ohrožen!

30. října 2016 | 06:00

Dcera kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa dnes slaví 35. narozeniny. Má však vůbec důvod k oslavě? Lidé totiž začali bojkotovat její kolekci oblečení a šperků.

Ivanka Trump je dcerou republikánského kandidáta na prezidenta a obchodního magnáta Donalda Trumpa (70) a jeho první manželky Ivany (67), která se narodila ve Zlíně. Je úspěšnou podnikatelkou, založila vlastní kolekci oblečení a šperků s názvem Ivanka Trump Collection. Dle oficiálního popisu je určená pro ženy mnoha tváří, které zvládají jak rodinu, tak i práci, pro ženy, které dokážou být vůdčími osobnostmi, kreativní a svůj život žijí naplno.

Ivančina návrhářská práce se těší oblibě, ale nyní možná zaznamená ztráty na zisku. Za vším stojí její otec Donald Trump, tedy ne on sám osobně, ale jeho špatná pověst. Potom co do světa unikla nahrávka z roku 2005, kde Trump prohlašuje, že si může k ženám dovolit, cokoliv chce, se začala vynořovat proti němu obvinění ze sexuálního obtěžování. 

Video se připravuje ...
Ivanka Trump představuje svou kolekci • VIDEO: Youtube.com

V souvislosti s tím Američanka Shannon Coulter zakročila. "Potom co se objevila ta nahrávka, se ve mně něco změnilo," řekla pro The Guardian. Sama totiž má ze svého zaměstnání zkušenost se sexuálním obtěžováním, a proto se rozhodla po Twitteru pomocí hashtagu #GrabYourWallett rozšířit mezi další lidi výzvu, aby začali bojkotovat značku Ivanky Trump.

Shannon podpořilo přes padesát tisíc lidí, kteří odmítají nakupovat jakékoliv Ivančiny výrobky, a dokonce i chodit do obchodů, které tyto věci skladují. Kdyby Ivanka přestala podporovat ve volbách svého otce, od celého bojkotu by ustoupili. Ivanka však při svém otci stojí, ačkoli jeho urážlivé výroky odsoudila. K bojkotu se Ivanka veřejně nevyjádřila, asi ji, zatím, nechává chladnou. 

FOTOGALERIE
50
Ivanka Trump
Ivanka Trump

Co se týče Ivančina soukromého života, v roce 2009 se provdala za Jareda Kushnera, kvůli kterému konvertovala k judaismu. Od letošního března je už trojnásobnou matkou, což byste podle její postavy ani náhodou nehádali. Ivanka na sociálních sítích sdílí spoustu fotek ze svého života, na kterých všichni působí jako velká šťastná rodinka.

 

 

Autor: luh