Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Adele přiznala, že touží po dalším dítěti! Kdy ho plánuje?

18. října 2016 | 06:00

Ačkoli Adele není sdílná, co se týče jejího soukromí, na koncertě v americkém Nashvillu sdělila svým fanouškům v publiku, že by si přála ještě jednoho potomka. Za jak dlouho se může její tříletý Angelo těšit na sourozence?

Velkolepé turné Adele zahájila letos v únoru a naplánováno měla 107 koncertů. Poslední z nich by měla odehrát v říjnu. Na sobotním koncertě v Nashvillu začala Adele v pauze mezi písničkami mluvit o svém tříletém synovi Angelovi, kterého má s dlouholetým partnerem Simonem Koneckim.

"Jsem v poslední době hodně citlivá, protože jakmile dítě oslaví čtvrté narozeniny, připadá mi, že už to není prostě miminko," svěřila se Adele davu. "Moje děloha teď touží po dítěti, ale těhotná nejsem. Nechci otěhotnět, dokud nedokončím turné."

Zdá se, že Adele otočila o 180 stupňů. V červenci totiž ještě prohlašovala, že se necítí na to, že by se podruhé stala matkou. Tehdy na koncertě v Minnesotě řekla: "Nemyslím si, že bych mohla mít další dítě. Tedy, mohla bych, ale nejsem si jistá, že chci dvě děti."

Zpěvačka říká, že Angelo je nyní její prioritou číslo jedna, proto si prý chce dát po turné opět pauzu, ale tentokrát na deset let. Je to proto, že Angelo začne brzy chodit do školy a kvůli tomu by nemohl s ní cestovat po světě. Peníze jí určitě chybět nebudou. Tento rok se umístila na první příčce žebříčku nejbohatších mladých umělců pod třicet let. 

Autor: luh