Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Slavné ženy odhalily ramena, břicho, ale i prsa!

  • 18. října 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Nicki Minaj (33)

    Zpěvačka Nicki Minaj ráda šokuje a ani tentokrát to nebylo jinak. Na akci Tidal X oblékla dva modely. V bílém outfitu příliš nezaujala, ale v tom černém přitáhla pozornost všech zúčastněných. A co vlastně oblékla? Černé kalhotky a průsvitný overal! To je vše. A abychom jí nekřivdily, bradavky si zakryla černými křížky. Co k tomu říct? Snad jen to, že i Miley Cyrus by se v takovém modelu zastyděla.

    Nicki Minaj
    Autor: profimedia.cz
  • Beyoncé (35)

    Na stejné akci nechyběla ani oblíbená zpěvačka Beyoncé. Ta také oblékla černý a průsvitný model, ale výsledný efekt nebyl laciný, ale rafinovaný. V šatech posetých korálky vypadala fantasticky. Skvěle s nimi korespondovaly dlouhý cop i nápadná bižuterie. Beyoncé je zkrátka jednička!

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
  • Drew Barrymore (41)

    Herečka Drew Barrymore si minulý týden nenechala ujít charitativní akci Children´s Hospital LA Gala. Po červeném koberci se prošla v dlouhých šatech s odhalenými rameny a krajkovými rukávy a její volba byla doslova trefou do černého. Stejně tak nás zaujal i ledabylý cop upletený na stranu. Drew je zkrátka kočka i po čtyřicítce. 

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz
  • Katy Perry (31)

    Po stejném červeném koberci se minulý týden prošla i zpěvačka Katy Perry, která pro tuto příležitost oblékla nádhernou zlatou róbu z dílny Marchesa. Šaty ozdobené blýskavým fialovo-zeleným prošíváním a tylem působily, jako by přišla z pohádky. Katy vypadala naprosto dokonale!

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Reese Witherspoon (40)

    Minulý týden se mnoho krásných a slavných žen sešlo u příležitosti znovuotevření renovovaného obchodu Tiffany v Beverly Hills. Nechyběly Sofia Vergara, Hale Berry nebo třeba Jennifer Garner. Nás však nejvíce zaujala herečka Reese Witherspoon, která oblékla černý overal s nohavicemi do zvonu a rafinovaným průstřihem místo výstřihu. Skvělé!

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.