Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Veronika Žilková slaví 55. narozeniny, ale vypadá pořád stejně: Přesvědčte se ve fotogalerii!

16. října 2016 | 06:00

Věřili byste, že Veronika Žilková slaví už 55. narozeniny? Na svůj věk rozhodně nevypadá a energie má snad čím dál tím víc. Podívejte se, jak s ní jde čas – v průběhu let se skoro vůbec nemění!

Známá herečka pochází z umělecké rodiny, a tak se není čemu divit, že odešla ze studií psychologie a nakonec zakotvila právě u herectví. Vyzkoušela si, jaké je to hrát na divadelních prknech, před televizní kamerou, a svůj hlas propůjčila nespočtu ženských postav v zahraničních filmech. V roce 1996 získala Českého lva za vedlejší ženskou roli ve filmu Zapomenuté světlo. Její herecký záběr je pozoruhodný a v každé roli je úplně jiná.

Video se připravuje ...
Veronika Žilková: O rozvodech, manželství, babičkovství i o svých dětech

Od roku 2008 je provdaná za Martina Stropnického. Je to její třetí manželství a spolu mají dceru Kordulu. V roce 2006 Veronika otěhotněla už popáté, ale syn Melichar zemřel po půl roce života kvůli brániční kýle, která zapříčinila, že se jeho plíce nevyvinuly dobře.

Nyní je Veronika zároveň šestinásobnou matkou, čtyři děti jsou její vlastní a další dvě má osvojené. A je babičkou Kryšpína. Prvorozenou dceru Agátu má s Jiřím Hanychem, za kterého byla provdaná od roku 1984 do roku 1988. Se svým druhým manželem Markem Navrátilem (1988 až 2005) má syny Vincenta a Cyrila. 

V roce 2010 si vyzkoušela také taneční dril v oblíbeném StarDance. Jejím partnerem byl Marek Dědík (který minulý rok byl ve finále společně s Jitkou Schneiderovou) a překvapivě vypadli už při druhém večeru.

Naposledy jsme mohli herečku vidět na filmovém plátně v roli ztřeštěné manželky starosty Babovřesků, poté ve filmu Jak se zbavit nevěsty, kde si zahrála i její dcerka Kordula. A těšit se na ni můžeme v připravovaném pokračování pohádky Anděl Páně!

Dnes slaví Veronika 55. narozeniny, podívejte se v galerii, jak s ní jde čas! 

 

Autor: luh