Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Byli jsme u natáčení seriálu Terence Hilla! Takhle bydlí jeho seriálová postava

Video se připravuje ...
VIDEO: Gabi Röhrichová
12. října 2016 | 06:00

Italský herec s blankytně modrýma očima je do dnešních dnů miláčkem italského publika. Letos v létě zemřel jeho věrný parťák Bud Spencer, se kterým si ho spojí snad každý. Terence je se svým seriálem Na krok od nebe, ve kterém hraje Pietra, velitele lesní stráže, v Itálii stále velice oblíbený. Seriál je jako naše Ulice nebo Ordinace nekonečně dlouhý a plný lidských osudů. Byli jsme na místě, kde se seriál natáčí.

Velkou roli v tomto seriálu sehrává především neuvěřitelná příroda Jižního Tyrolska. Na severu Itálie v Dolomitech totiž leží takzvaná perla Dolomit: Lago di Braies, jezero s průzračně čistou vodou, nad nímž je stylový dřevěný domeček, ve kterém filmový Terrence Hill bydlí. V běžné realitě slouží jako půjčovna lodiček.

Jednu takovou jsme si půjčili i my, a protože se na jednom z břehů jezera zrovna natáčel výše jmenovaný seriál, rozhodli jsme se zahrát si na paparazzi. Zajímalo nás, jestli na kameru natočíme nějakou zajímavou akci, ve které by Terence hrál. Herec měl ale zrovna ten den natáčecí volno. Po stopách jeho seriálového hrdiny jsme se ale vypravili a ve videu se můžete podívat, v jak nádherném prostředí má to štěstí natáčet.