Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kate a William se snaží o miminko, naznačují britské sázkové kanceláře

Mladá královská rodina se těší na první Vánoce ve čtyřech
11. října 2016 | 06:00

Na začátku a v polovině roku proběhla světovými médii falešná zpráva, že vévodkyně Kate je opět těhotná. V druhém případě měla být dokonce těhotná i její sestra Pippa. Přestože na těchto zprávách nebylo nic pravdy, britské sázkové kanceláře naznačují, že se oficiálního oznámení dočkáme velmi brzy.

Při oficiální návštěvě Kanady si veškerou pozornost veřejnosti ukradly nejen stylové outfity vévodkyně Kate, ale především královské ratolesti: princ George a princezna Charlotte. Právě skutečnost, jak se na veřejnosti čtyřčlenná rodinka projevovala, dává tušit, že Kate dostojí svému slovu a u dvou dětí s Williamem rozhodně neskončí.

Tomu, že by se Kate a William mohli brzy začít snažit o dalšího potomka, nasvědčuje i skutečnost, že prince George a princeznu Charlotte od sebe dělí téměř přesně dva roky. Kdyby tedy Kate otěhotněla ještě letos, porodila by své třetí miminko v létě roku 2017. Bylo by tak o dva roky mladší než Charlotte.

A právě tyto úvahy zahrnuly do svého rozhodování i britské sázkové kanceláře, které věří, že oficiální oznámení královského páru o dalším těhotenství vévodkyně Kate je záležitostí pár měsíců. Vypsaný kurz na to, že Kensingtonský palác ohlásí těhotenství Kate do konce roku 2016, je 4:1. Že těhotenství oznámí až v roce 2017, má pak kurz  jen 3:1. Co myslíte vy? Dočká se Británie brzy dalšího princátka nebo princezny?

Podívejte se na nejpamátnější okamžiky královské rodiny od narození malého George až do současnosti:

Autor: Brigita Zemen