Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tori Spelling čeká s manželem už páté dítě a utápí se v dluzích

7. října 2016 | 07:24

Americká herečka dluží s manželem celkově už sedm milionů korun. Zároveň je na cestě jejich už páté dítě. Tori však nečekané těhotenství vnímá jako požehnání. Vytvoří snad další reality show, aby své dluhy splatila?

Třiačtyřicetiletá Tori tento týden prozradila magazínu People, že čeká páté dítě. S manželem Deanem McDermottem (49) už mají čtyři potomky. "Bylo to překvapení, ale vždycky jsme toužili po velké rodině, jsme nadšeni," řekla Tori.

Tori se za Deana provdala před deseti lety a jsou pyšnými rodiči Liama (9), Stelly (8), Hattie (5) a Finna (4). Dean má navíc ještě osmnáctiletého syna z předchozího vztahu. 

Tori řekla, že těhotenství přišlo v tu správnou chvíli, a bere to jako požehnání. Když čekala před čtyřmi lety Finna, málem zemřela. Ve dvacátém týdnu jí totiž lékaři zjistili špatně umístěnou placentu a musela kvůli tomu být hospitalizována. Vše ale nakonec dopadlo dobře.

Video se připravuje ...
Tori Spelling na červeném koberci • VIDEO: Youtube.com

O rok později, v roce 2012, přišla další rána. Její manžel ji podvedl a Tori vše probírala ve své reality show True Tori. Postupně se jim podařilo vztah zase slepit, Tori mu odpustila a jsou prý šťastnější než kdy jindy. Tato reality show měla zajistit, aby se alespoň částečně dostala z dluhů, které si během let nadělala. 

Před touto radostnou novinou vyšlo najevo, jak vlastně velký dluh na kreditní kartě má. Částka dosahuje skoro jednoho milionu korun plus k tomu s manželem dluží od roku 2014 na daních, a to přes šest milionů.

Další novinky ze světa slavných sledujte ZDE!

 

Autor: luh