Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krásná Kate Winslet slaví 41. narozeniny! Jak se dostala k herectví?

5. října 2016 | 06:00

Dnes tato okouzlující britská herečka slaví své 41. narozeniny. Srdce všech si získala už v roce 1997 v roli Rose po boku Leonarda DiCapria. Od té doby si celý svět přeje, aby tito dva tvořili pár. Jak to má ale Kate v životě doopravdy?

Hereckou kariéru začala Kate Winslet v roce 1991, ve svých 16 letech. Do většího povědomí diváků se dostala díky vedlejší roli v adaptaci románu Rozum a cit (1995). Její sláva ale raketově vzrostla potom, co se stala v roce 1997 rudovlasou Rose v Titaniku.

Video se připravuje ...
Kate Winslet v EllenShow mluví o tom, jak vnímá své 40. narozeniny • VIDEO: Youtube.com

Od té doby si zahrála ve spoustě filmových trháků, ale jen jeden jí vynesl Oscara. Získala ho v roce 2007 za hlavní ženskou roli ve filmu Předčítač, kde si zahrála po boku Ralpha Fiennese.

A jak se Kate do hereckého světa vůbec dostala? Jako jedenáctiletá si zahrála v reklamě na cereálie. Herectví má prostě v krvi, její rodiče jsou také herci!

Soukromý život

Kate má za sebou hned tři svatby a z každého manželství má jednoho potomka. Naposledy kráčela k oltáři před čtyřmi lety a od té doby žije s Nedem Rocknrollem. Rok po svatbě se jim narodil syn Bear.

Přestože celý svět by od dob Titaniku nejraději viděl Kate po boku Leonarda DiCapria, v reálném životě jsou "pouze" přáteli, ale všechny její tři děti Leonarda oslovují "strejda Leo". To jen značí, že mezi sebou mají velmi vřelý vztah!

 

Autor: luh