Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mel Gibson, Harrison Ford nebo Antonio Banderas: Jak stárnou hollywoodští fešáci?

2. října 2016 | 06:00

Fotky před a po nás vždycky bavily. Tentokrát jsme pro vás připravily galerii plnou slavných herců, kteří se stali idoly pro mnoho žen. Který z nich je ten váš? A který podle vás zraje jako víno?

Arnold Schwarzenegger ohromuje svou muskulaturou přes půl století a pro fitness nadšence je i ve svých 69 letech motivací. Podobně je na tom i Sylvester Stallone (70), který na sobě pracuje nepřetržitě od dob Rockyho. Hugh Jackman (47) je spokojeně ženatý už 20 let. To samé Colin Firth (56), který je s Italkou Liviou Giuggioli 19 let.

Komu ze slavných mužů se v lásce nyní příliš nedaří? Odpověď je více než jasná, Brad Pitt (52) je nyní uprostřed rozvodového řízení, které nabírá čím dál větší obrátky. Skandální rozvod si letos "užil" i Johnny Depp (53). Amber Heard, se kterou byl ženatý jen 15 měsíců, ho obvinila, že ji uhodil. Po nějaké době ale herečka obvinění stáhla a prohlásila, že všechny peníze, které po rozvodu získá, věnuje charitě.

Naopak Harrison Ford si své soukromí střeží a nestává se, že by jeho jméno plnilo bulvární titulky. To samé Bruce Willis (61), Tom Hanks (60) nebo už zmiňovaný Colin Firth (56).

Prohlédněte si velkou fotogalerii, kde jsme sestavily fotky slavných mužů zamlada a nyní. Jak moc se změnili?

Video se připravuje ...
Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016) • VIDEO: Youtube.com

Autor: red