Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejlepší česká blogerka Petra LovelyHair končí! Víme proč!

22. září 2016 | 14:19

Beauty blogerka Petra Vančurová se rozhodla se svým koníčkem a zároveň i prací zničehonic skončit. Důvodem je kyberšikana ze strany jejích diváků a čtenářů. 

Petra LovelyHair patří k nejznámějším a nejúspěšnějším beauty blogerkám na české scéně. Kromě blogu jste ji mohli sledovat na jejím YouTube kanálu, kam pravidelně přidávala videa týkající se krásy a líčení.

Petra LovelyHair
Autor: Facebook.com
Dnes přidala video s názvem Je to konec?!, kde se 157 tisícům svých odběratelů zpovídá, proč se rozhodla ukončit svou blogerskou činnost. Co ji k tomu vedlo? Ve zkratce za to můžou nenávistné a pomlouvačné komentáře pod jejími videi a články. Všechny tyto negativní věci se dle Petřiných slov podepsaly na jejím zdraví a už to nehodlá snášet dál.  

Proč si Petra LovelyHair myslí, že se jí to děje? "Protože toho úspěchu bylo asi na některé lidi moc. Já jsem jedna z mála blogerek, které to vybudovaly úplně z nuly, já to řeknu z hovna, a já myslím, že to některým lidem leží v žaludku. A je to důvod, proč se tolik útoků děje právě mně,“ řekla Petra.

Dodala, že je znechucená z toho všeho, co se teď v poslední době děje na YouTube. „Jsem znechucená z celé té scény, jak na sebe kydají špínu, jsem znechucená z reakcí,“ doplnila. Vadí jí zejména agresivní komentáře a to, že je dokonce někteří další posluchači podporují. A veřejně lynčují jedince. „Nikdy by mě nenapadlo, že kvůli blbému (v uvozovkách) blogu o kosmetice se tohle může dít,“ uzavřela s tím, že do konce roku přeruší všechny dosud dojednané aktivity.

Celé Petřino vyjádření si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...
Petra LovelyHair mluví o tom, proč se rozhodla skončit. • VIDEO: youtube.com

Autor: red