Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Orlando Bloom jako blonďák a linky Moniky Absolonové

  • 24. září 2016 | 06:00

    Instagram, Facebook, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl, obzvláště ve světě celebrit. Co se dělo tento týden?

  • Katherine Heigl

    Katherine Heigl se nemůže svého miminka dočkat. S manželem Joshem Kelleym vychovává už dvě adoptované děti, ale až ve svých 37 letech se jí podařilo otěhotnět.

     

    Katherine Heigl
    Autor: Instagram.com

     

  • Orlando Bloom

    Orlando je zase blond! Naposledy jsme ho takto viděli asi v roli Legolase v Pánovi prstenů, kde měl vlasy ale o poznání delší. Barvu vlasů změnil pravděpodobně opět kvůli filmu, protože v popisku fotky napsal, že jde na natáčení. Tmavé vlasy mu sluší víc, ale i tak je to fešák! Jak se asi líbí Katy Perry?

     

    Orlando Bloom
    Autor: Instagram.com

  • Jessica Biel

    Jessica Biel se po několika letech vrátila zase k ofině. Byl to podle vás dobrý nápad? Nám se líbí více bez ní.

     

    Jessica Biel
    Autor: Instagram.com

  • Amanda Seyfried

    Nejlepší přítel Amandy Seyfried – australský ovčák Finn – oslavil sedmé narozeniny. Herečka mu připravila pořádnou oslavu: s narozeninovým dortem, balonky i čepičkami.

    Amanda Seyfried
    Autor: Instagram.com

  • Liam Payne

    Liam Payne (23) a Cheryl Fernandez-Versini (33) jsou zamilovaní jako dvě hrdličky. Dokonce si s ní dává i pleťovou masku. Internetem se také šíří spekulace, že jeho o deset let starší přítelkyně je těhotná, protože se na Instagramu označil za "nejšťastnějšího muže na světě". Žádný z páru nic zatím nepotvrdil, tak se musíme nechat překvapit! 

    Cheryl a Liam
    Autor: Instagram.com

  • Monika Absolonová

    Monika Absolonová je na sociálních sítích velmi sdílná. Na svém facebookovém profilu podrobně dokumentuje svůj život. Tento týden se vrátila do muzikálu Evita a sdílela nádhernou fotku se svým synem Tadeášem, který oslavil 10 měsíců. A ty její oční linky!

    Monika Absolonová
    Autor: Facebook.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.