Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slavní mamánci: Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper nebo Ryan Gosling

18. září 2016 | 06:00

Jsou tito slavní muži mamánci v pravém slova smyslu, nebo jen mají s matkou krasný vztah a nestydí se to dát na odiv?

Zda to jsou absolutní závisláci, nebo ne, asi nemůžeme stoprocentně posoudit. Faktem ale je, že na veřejnosti se ukazují se svými matkami poměrně často. Ať už je to v jejich volných chvílích nebo jsou jejich doprovodem na společenských událostech.

Leonardo DiCaprio vděčí, dle jeho slov, za hereckou kariéru svým oběma rodičům. "Matka podpořila dvanáctileté dítě, které se chtělo stát hercem, a dotlačila mě na všechny ty castingy, ona je ten důvod, že jsem tam, kde jsem," řekl Leonardo po tom, co obdržel Zlatý Glóbus za svou roli ve Vlkovi z Wall Street. 

Dalším ze slavných sexy herců, který má blízký vztah s matkou, je Ryan Gosling. Jeho rodiče se rozvedli a on vyrůstal s matkou a sestrou. To ho ovlivnilo natolik, že je prý naprogramovaný k tomu, aby přemýšlel jako žena. Zajímavé.

Justin Timberlake se ohledně svého vztahu s matkou rozpovídal ještě víc. "Od té doby, co jsem si uvědomil, kým chci být, je mou nejlepší kamarádkou. S holkami je to tak, že hledáte takovou, která by byla stejně dobrá, jako vaše matka, ale to je už předem prohraná bitva," řekl zpěvák. Zdá se, že Jessica Biel přece jen obstála jeho kritériím, protože se vzali v roce 2012 a mají spolu syna Silase.

 

 Další novinky ze světa slavných najdete v rubrice VIP. 

Autor: luh