Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pravá tvář celebrit: Jak vypadají, když odloží podpatky a nenalíčí se?

14. září 2016 | 06:00

Nádherné šaty, nádherné vlasy i nádherný make-up. Slavně ženy na červeném koberci vypadají perfektně. Podívejte se ale, jak vypadají, když světla reflektorů zhasnou. A ony vyrazí ven s neupraveným účesem, v žabkách a teplácích. 

Při prohlížení fotografií z honosných událostí, kde se slavné ženy procházejí po červeném koberci v róbách za astronomické sumy, by jeden zbledl závistí. Co si ale často neuvědomujeme, je to, že za tímto vzhledem stojí několikahodinová práce vizážistů.

Když se podíváte pak na fotky těch samých žen v civilu, je realita poněkud jiná. Někdy prostě není čas na to upravit si vlasy, udělat si bezchybný make-up a vzít si na sebe to nejlepší, co máme v šatníku. A je nad slunce jasné, že takhle to mají i tyto slavné ženy, jenže nás na rozdíl od nich neloví paparazzi. Díky bohu!

Nyní můžeme sledovat každodenní život celebrit lépe než kdy dřív, a to díky Instagramu. Na účtech například Olivie Wilde, Kate Hudson nebo Gwyneth Paltrow najdete jejich fotky z červeného koberce a stejně tak i ty neupravené, z jejich soukromého života.

Kterým ženám to sluší bez make-upu více?

 

 

Autor: luh