Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Adele se bojí lidí! Nesmí k ní nikdo, koho nevyšetří lékař!

13. září 2016 | 06:00

Fenomenální zpěvačka Adele je právě na svém světovém turné a aby předešla tomu, že by musela zrušit další koncert, rozhodla se nastavit extrémní opatření. Nemocní musí do karantény a k Adele ani na krok!

Adele (25) je od konce února ve velkém pracovním nasazení. Se svým turné stihla už objet Evropu a nyní se nachází ve Spojených státech. Když musela kvůli nachlazení zrušit koncert ve Phoenixu, velice ji to mrzelo a dokonce pro své fanoušky nahrála upřímné video, ve kterém se jim za to moc omlouvá. 

Video se připravuje ...
Adele se omlouvá fanouškům • VIDEO: youtube.com

"Musela jsem zrušit koncert ve Phoenixu a nikdy jsem snad nebyla smutnější," řekla Adele. Aby se toto už neopakovalo, rozhodla se pro poněkud radikální řešení. K Adele se smí přiblížit jen ti, které prohlédl její lékař a označil je plackou. Jedině tak si může být Adele jistá, že už nechytí zánět dýchacích cest a její hlasivky budou v pořádku.

"Takže všichni dostanou placky a pokud je mají, znamená to, že vím, že k nim můžu jít a říct jim: "Ahoj, jak je?" a dotknout se jich. Pokud placku nemají, jsou v karanténě."

Nemoc jí alespoň donutila si pořádně odpočinout a dát si od zpívání pauzu dva týdny. Ty trávila ve svém domě v Los Angeles.

Autor: luh