Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nová Bridget Jones: Je si Renée podobná, nebo ne? Hugh Grant ji nemohl poznat!

Renée vlevo v roce 2014 a nyní
23. srpna 2016 | 06:00

Nový díl Bridget Jones se nezadržitelně blíží do českých kin. Poznáme ale v hlavní hrdince vůbec Renée? Nebo také budeme tápat, koho nám připomíná, jako tápal Hugh Grant?

Konečně jsme se dočkaly! Pokračování Deníku Bridget Jones je už na dosah. Film hledejte tentokrát pod názvem Dítě Bridget Jones. A už z názvu je jasné, okolo čeho se bude děj točit.

Kam Renée zmizela?

Když se před dvěma roky objevila Renée (47) po delší odmlce na společenské akci, nikdo nechtěl věřit, že je to opravdu ona. Nejpřekvapivější byl jiný tvar očí a její obličej působil napjatě a nepřirozeně. Její osobitá krása byla ta tam. Renée se k věci samozřejmě vyjádřila, ale plastiky vehementně popřela. O rok později si už začala být opět podobná. Jak to jen Renée dělá?! To nám asi zůstane záhadou.

Renée Zellweger v roce 2014, kdy všechny šokovala svou proměnou.
Autor: Profimedia.cz

Trapas v přímém přenosu

Ať to bylo jakkoli, záleží jen na tom, že v nejnovějším pokračování Bridget Jones je to zase stará známá Renée. Ačkoli to zní absurdně, herečka si je podobnější než před dvěma lety, a přesto ji její herecký kolega Hugh Grant měl problém poznat na fotce. 

V americkém pořadu Andyho Cohena Watch What Happens Live se Cohen Granta ptal, jaká z jeho kolegyň byla normální, a současně na obrazovce byla k vidění řada fotografií hereček, se kterými Grant v průběhu let spolupracoval. Herec se zeptal Cohena, kdo je ta předposlední herečka na fotce, protože ji prý nikdy v životě neviděl. A nebyl to nikdo jiný než Renée, alias Bridget, kterou Hugh znal velice dobře. 

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Dítě Bridget Jones (2016) • VIDEO: Youtube.com

Třetí díl bez sukničkáře Daniela Cleavera

Bohužel účast ve třetím pokračování oblíbené komedie Hugh Grant odmítl, protože se prý neztotožnil se scénářem. Naštěstí ale opět uvidíme Marka Darcyho v podání Colina Firtha, a to už brzy. Premiéra filmu Dítě Bridget Jones nás čeká v polovině září. Už máte koupené lístky?

 

Další novinky ze světa slavných sledujte v rubrice VIP.

Autor: luh