Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpěvačka Adele na videu bez make-upu a s nudlí u nosu! Podívejte se!

Video se připravuje ...
Adele se omlouvá fanouškům
VIDEO: youtube.com
18. srpna 2016 | 10:28

Adele musela kvůli nemoci zrušit koncert v americkém Phoenixu a svým fanouškům se omluvila prostřednictvím velmi upřímného videa. Ačkoliv je to hvězda světového formátu, vykašlala se na líčení a ve videu se všem ukázala bez jediné stopy make-upu. Co na to říkáte?

"Zdravím všechny, především fanoušky z Phoenixu v Arizoně, kteří se těšili na můj dnešní koncert. Je mi to velmi líto, ale svou večerní show musím zrušit," začíná Adele svůj video vzkaz. Dále pak vysvětluje, že už je několik dnů nachlazená a necítí se dobře. Navíc odzpívala včerejší koncert, kde musela kvůli nemoci hodně tlačit na pilu, a tak to odnesl její hlas.

"Snažila jsem se trénovat celé dopoledne a myslela jsem, že když se pořádně rozcvičím, zvládnu zpívat. Bohužel to opravdu nejde," omlouvá se zpěvačka všem, kteří se těšili na její velkolepý koncert. Na závěr ve videu slíbila, že se do Phoenixu vrátí a všem zrušenou show vynahradí. "Je mi to opravdu velmi líto. Přeji vám krásný večer, i když bude bez mého koncertu," dodala Adele, která na videu navíc ukázala svou pravou tvář bez jakéhokoliv make-upu. 

Adele
Autor: reprofoto youtube.com

Autor: red