Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Sharon Stone ukázala hluboký výstřih!

  • 16. srpna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Susan Sarandon (69)

    Americká herečka oslaví v říjnu 70. narozeniny a vypadá stále neuvěřitelně. Nestárnoucí Susan Sarandon dorazila na společenskou akci v Los Angeles v pruhovaných kalhotách a bílé halence. Samozřejmě nechyběl ani její oblíbený doplněk v podobě velkých slunečních brýlí. Vypadala opravdu skvěle, akorát nás trochu mrzí výběr obuvi. Plátěné tenisky mohla vyměnit za elegantní, ale přesto pohodlné mokasíny.

    Susan Sarandon
    Autor: profimedia.cz
  • Sharon Stone (58)

    Na stejnou akci dorazila i další okouzlující dáma. O jedenáct let mladší Sharon Stone oblékla saténové šaty, které dokázaly, že tato herečka má ještě opravdu co ukázat. Škoda jen toho neforemného svetříku, bez něj by to bylo na jedničku!

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz
  • Dakota Johnson (26)

    Hvězda Padesáti odstínů šedi není v osobním životě tak odvážná jako ve filmu. Mnohem raději si místo vyzývavých šatů s výstřihem nebo rozparkem oblékne něco méně nápadného. Tentokrát byl její outfit nenápadný až moc. Dalo by se říct, že až asexuální. Neforemný černý vršek na ní podivně visel a dohromady s černými kalhotami působil model opravdu usedle. S tak dokonalou postavou se mohla trochu víc odvázat.

    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Dakota Johnson a Jamie Dornan natáčí ve Francii Padesát odstínů temnoty. • VIDEO: Youtube.com

  • Emily Ratajkowski (25)

    Americká modelka a herečka je spíše než pro svůj talent známá díky velkým přírodním ňadrům, které nejednoho muže nenechají spát. A protože Emily moc dobře zná své přednosti, ráda je ukazuje. V rudých šatech s maxi výstřihem byla nepřehlédnutelná. Je to prostě kus!

    Emily Ratajkowski
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    73 otázek pro Emily Ratajkowski ve Vogue • VIDEO: Youtube.com

  • Katherine Heigl (37)

    Herečka Katherine Heigl se konečně dočkala! Adoptovala dvě děti a teď čeká svého vytouženého vlastního potomka. S manželem Joshem Kelley dorazila na CBS Television Studios Summer Soiree v Los Angeles. Vypadali jako reklama na štěstí. Krásná herečka se rozhodla pořádně ukázat rostoucí bříško a oblékla bílé pouzdrové šaty s rafinovaným průstřihem na hrudníku. Gratulujeme!

    Katherine Heigel
    Autor: profimedia.cz

    Zde sledujte i další outfity celebrit!

Diskuse ke článku
.