Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zorro dnes slaví 63. narozeniny! Jak teď vypadá Antonio Banderas?

10. srpna 2023 | 06:00

Podmanivému pohledu španělského herce by podlehla snad každá žena. Nejdříve si nás získal svým temperamentem ve filmu Desperado, poté jako tajemný hrdina Zorro, který nezná strach, nebo jako tanečník ve snímku Tančím, abych žil. A jak ho nejvíc zbožňujete vy?

Před osmi lety se po 18 letech manželství rozvedl s Melanií Griffith, se kterou má svou jedinou dceru Stellu. O důvodech rozpadu jejich manželství se horlivě spekulovalo – na škále od Banderasových nevěr až po alkoholismus Melanie. Pravdu ale znají jen oni dva, oficiálním důvodem byly neslučitelné rozdíly.

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení.

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Už 9 let žije herec s nizozemskou investiční poradkyní Nicole Kimpel (42) a po jejím boku vypadá spokojeně. V pracovním tempu nepolevuje, spíše naopak: vedle herectví připojil k svým aktivitám ještě navrhování oblečení. Také byste to od Zorra nečekali?

Na učení není nikdy pozdě, řekl si asi herec, a zapsal se před lety na kurz výroby pánského oblečení na umělecké škole. Poté se směle pustil do návrhářství, je autorem vlastní kolekce pro značku Selected. Pojďte si užít fotogalerii z průřezu jeho kariérou!

 

Autor: red