Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slavné ženy, které ukázaly strie! Kdo se za chyby na svém těle nestydí?

14. srpna 2016 | 06:00

Konec zkreslených, vyumělkovaných fotografií. Alicia Keys šla s kůží na trh, a to doslova! A není sama. Dalšími takovými ženami jsou například modelka Sports Illustrated Chrissy Teigen, také Robyn Lawley nebo Ashley Graham. Prohlédněte si fotogalerii!

Instagram je místem snů, vyumělkovaných fotografií, ale na druhé straně často i nepřikrášlené reality. Čas od času se objeví nová vlna hashtagů podporujících pozitivní vnímání vlastního těla, které pomáhají zvedat sebevědomí spoustě žen.

Není to tak dávno, kdy po internetu hojně koloval hashtag #Mombod – maminkovské tělo. Ženy po celém světě začaly sdílet fotky svých břich po porodu, za které se ani trochu nestydí. Strie jsou přirozené, tak proč z nich neudělat přednost? 

I některé slavné ženy si na Instagramu nehrají na bohyně, kterým by se snad strie, celulitida nebo povislá kůže vyhýbaly obloukem. Jednou z nich je zpěvačka Alicia Keys. Na Instagramu přidala v týdnu odvážnou fotku svého pozadí, na kterém jsou znatelně vidět strie. 

"Miluju to! Hrozně mě inspiruje, když lidé hrdě milují každou svou stránku. Je to tak strašně úžasné!" napsala Alicia Keys ke své fotce na Instagramu.
Autor: Instagram.com

Dalšími takovými ženami jsou například modelka Sports Illustrated Chrissy Teigen, také Robyn Lawley nebo Ashley Graham. Prohlédněte si fotogalerii!

Video se připravuje ...
Ashley Graham v reklamě, kterou v USA zakázali • VIDEO: youtube.com/lanebryant

Autor: luh