Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Plastové Tori Spelling to nevyšlo, Jessica Alba je jednička!

  • 2. srpna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jessica Alba (35)

    Herečka Jessica Alba byla minulý týden ozdobou udílení cen Teen Choice Awards 2016, kde perfektně zapadla mezi své o mnoho let mladší kolegyně. Jessica sice oblékla na první pohled obyčejný kalhotový komplet, ale drobné detaily se postaraly o to, aby byla za hvězdu. Všimněte si nevšedního spodního lemu zkráceného topu, síťoviny v dekoltu a na ramenou nebo nevšedního madla na černém psaníčku. Rafinované, elegantní, sexy!

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Jessica Alba mluví o své firmě a novém filmu • VIDEO: Youtube.com
  • Margot Robbie (26)

    Australanka Margot Robbie je jednou z nejžádanějších hereček současnosti. Minulý týden vyrazila na premiéru filmu Suicide Squad, kde hraje hlavní ženskou roli. K této příležitosti oblékla květované vintage šaty a obula boty na vysoké platformě a jehlových podpatcích. Nám by se více líbily třeba klasické červené lodičky s červenou špičkou, ale i tak vypadá Margot perfektně!

    Margot Robbie
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Margot Robbie na červeném koberci • VIDEO: Youtube.com
  • Melanie Griffith (58)

    Za pár dnů oslaví americká herečka Melanie Griffith 59. narozeniny a vypadá stále perfektně. I když zblízka určitě poznáte, že si čas od času dopřeje nějakou plastickou operaci. Minulý týden oblékla černé šaty s odhalenými rameny a vyrazila do společnosti. Nutno podotknout, že postavu má tedy stále jako dvacítka!

    Melanie Griffith
    Autor: profimedia.cz

  • Alexis Bledel (34)

    Oblíbený seriál Gilmorova děvčata se konečně dočkal pokračování. Čekají nás sice jen čtyři díly, ale rozhodně budou stát za to. Hlavní představitelky se minulý týden sešly na tiskové konferenci a opět fungovaly jako nerozlučná dvojka Lorelai a Rory. Herečka Alexis Bledel si oblékla dívčí pruhované šaty s odhalenými rameny, ve kterých vypadá opět jako dvacetiletá Rory.

    Alexis Bledel
    Autor: profimedia.cz

  • Tori Spelling (43)

    Donna z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 neumí stárnout. Již několik let je závislá na plastických operacích, které se na jejím vzhledu dost podepsaly. Minulý týden se ve společnosti objevila v rafinovaných šatech, které šikovně zakrývaly bříško. Stylově nás ale nenadchly. Je to tak trochu "každý pes, jiná ves". Tori je zkrátka tak trochu mimo...

    Tori Spelling
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Tori Spelling na červeném koberci • VIDEO: Youtube.com

Diskuse ke článku
.