Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Někdo ukázal přezkáče, někdo prsa!

  • 30. července 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Dana Morávková

    Dana Morávková nafotila krásné fotky se svým seriálovým milencem Jánem Jackuliakem ve stylu Pearl Harbor pro speciální vydání Blesk TV Magazínu a pochlubila se s nimi na svém facebookovém profilu.

    Dana Morávková
    Autor: Facebook.com

    V červenci si také užila výlet do Ameriky se svým manželem Petrem Maláskem a včera oslavila oblíbená představitelka doktorky Zdeny z Ordinace v růžové zahradě 45. narozeniny!

     

    Dana Morávková
    Autor: Facebook.com

  • Monika Absolonová

    "Dobre rano... Tak nam Tadeas uz bali holky! Dost me to v 8.mi mesicich prekvapuje:)))", napsala Monika Absolonová k fotce svého synka Tadeáše, který oslavil 8 měsíců.

     

    Monika Absolonová
    Autor: Facebook.com

  • Jana Plodková

    Jednou z dalších slavných osobností, které se zúčastní tanečního klání StarDance, je pro tento rok herečka Jana Plodková. Přípravu nepodceňuje a už poctivě trénuje. Na jejím facebookovém profilu najdete i malou ukázku!

     

    2mediacz se podělili o fotku z tréninku StarDance.
    Autor: Instagram.com

  • Marta Jandová

    Marta Jandová si trochu zavzpomínala: "Našla jsem moje staré přezkáče. Byla jsem tenkrát ale cool :)))))" 

    Marta Jandová
    Autor: Facebook.com

  • Jamie Lee Curtis

    Mánie chytání pokémonů zaplavila svět a nevynechala ani hvězdu Pravdivých lží Jamie Lee Curtis (57). Herečka ale nepotřebuje k hledání pokémonů aplikaci v telefonu, jednoho našla při procházce na domě. "Chytla jsem dalšího, to je tak SNADNÉ!" dělá si legraci na svém Instagramu.

     

    Jamie Lee Curtis
    Autor: Instagram.com

  • Dakota Johnson

    Jak se zdá, role Anastasie v trilogii Padesáti odstínů zanechává na Dakotě následky i v reálném životě. Selfie, kde má ruku v kompromitující pozici, okomentovala slovy, že má krizi identity. Alespoň je vidět, že natáčení bere opravdu vážně a snahu jí nevzal ani fakt, že za svůj výkon v prvním díle Padesáti odstínů získala Zlatou malinu.

    Dakota Johnson
    Autor: Instagram.com

     

  • Michal Hrdlička

    Bývalý sportovní moderátor Michal Hrdlička na svém Facebooku ukázal, co dělal minulou sobotu: účastnil se charitativní exhibice Fotbalohraní. Zahrál si fotbal s Vojtou Dykem jak pro zábavu, tak i pro dobré účely.

     

    Michal Hrdlička s Vojtou Dykem kopali za dobrou věc.
    Autor: Facebook.com

  • Liv Tyler

    Další z hvězd, které se rozhodly šířit názor na kojení prostřednictvím Instagramu. Liv Tyler se připojila ke Karolíně Kurkové nebo Tess Holliday, které zastávají názor, že kojení není věc, za kterou by se žena měla stydět. "Jsem tak vděčná za tento vzácný dar," napsala k fotce. 

      

    Liv Tyler
    Autor: Instagram.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.