Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Krainová ukázala ultratenké nohy a Miranda Kerr si bere miliardáře

  • 23. července 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Miranda Kerr (32)

    Topmodelka Miranda Kerr se na Instagramu pochlubila zásnubním prstenem. Od rozchodu s Orlandem Bloomem příliš dlouho sama nebyla. Ulovil ji totiž miliardář Evan Spiegel (26), který to s ní evidentně myslí opravdu vážně. Jestli to bude do roka a do dne, tipujeme, že se tady rýsuje ta nejlepší svatba roku 2017.

    Miranda se bude vdávat
    Autor: Instagram
  • Alexander Salák (29)

    Českému hokejovému brankáři skončily "prázdniny" a opět mu začíná sezona. S těhotnou manželkou a dalšími dvěma dětmi se tak znovu chystá vrátit do Ruska, kde hraje za SKA Petrohrad. Se svým synem Fredíkem už si vyzkoušel výstroj. Vypadá to, že v tomto případě jablko nepadlo daleko od stromu.

    Salák se chystá na další sezonu
    Autor: Instagram
  • Eliška Bučková (26) a Jakub Vágner (34)

    Zamilovaný pár odletěl do Francie, kde se bude točit česká verze Pevnosti Boyard. Eliška a Jakub budou jedni ze soutěžících – stejně jako Táňa a Ondřej Gregorovi nebo Agáta a Jakub Prachařovi.

    Bučková a Vágner jedou do Pevnosti Boyard
    Autor: Instagram
  • Daniela Peštová (45)

    Modelka Daniela Peštová nás svými fotkami asi nikdy nepřestane překvapovat. Velmi často se totiž fotí bez make-upu, v plavkách i v teplákách a vždy vypadá dokonale. Teď nám ještě ukázala, že si klidně v parných dnech dopřeje pořádnou porci točené zmrzliny. Svět je nespravedlivý! I když otázkou je, jestli ji fakt snědla!

    Peštová si dopřává zmrzlinu
    Autor: Instagram
  • Simona Krainová (43)

    Simona Krainová si s celou rodinou užívá na dovolené na Kanárech a se svými fanoušky své zážitky sdílí prostřednictvím sociálních sítí. Ukázala nám nohy jako tyčinky, trendy outfit, ale především to, jak se s manželem Karlem Vágnerem zamilovaně vodí za ruce podél moře.

    Simona s Karlem na dovolené
    Autor: Instagram

  • Miley Cyrus (23)

    Vypadá to, že s provokativními fotkami je konec. Zpěvačka Miley Cyrus a herec Liam Hemsworth se dali opět dohromady a zdá se, že stará láska opravdu nerezaví. Miley místo polonahých fotek vyfotila Liama a svého psa a k fotce napsala: "Tolik lásky na jedné fotografii." Vypadá to, že konečně dospěla.

    Miley se změnila
    Autor: Instagram

Autor: red
Diskuse ke článku
.