Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mile Kunis mikádo nesluší! Kdo další ho nosí?

20. července 2016 | 06:00

To, že krátké vlasy jsou čím dál oblíbenější, potvrzuje i sexy herečka Mila Kunis, která se zbavila své dlouhé hřívy. Nám se s dlouhými vlasy líbila víc! A co vám?

Herečka Mila Kunis si vyrazila na newyorskou premiéru nového snímku Bad Moms, kde hraje jednu z hlavních rolí. Kromě těhotenského bříška všem ukázala také zbrusu nový sestřih. Dlouhé havraní vlasy zkrátila na mikádo. S příchodem druhého potomka bude praktický sestřih určitě pohodlnější, ale dlouhé vlasy jí slušely mnohem více. Nový účes jí přidal nejen roky navíc, ale i kilogramy. Nejvíce sexy ženou roku by se právě teď asi nestala.

Dobře však zvolila pěšinku na straně, protože ženy s kulatým obličejem by ji neměly nosit uprostřed. Opticky by jim to obličej ještě rozšířilo. Mila zřejmě neměla svůj den, věříme, že když si dá na úpravě účesu více záležet, zase nám z ní spadne brada!

Svou bujnou hřívu shodilo i několik dalších slavných žen. Některé, stejně jako Mila, z praktických důvodů, jiné kvůli aktuálním trendům. Podívejte se, které krátké vlasy sluší, a které naopak ne.

Autor: red