Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Která zpěvačka je nejsledovanější osobností na Instagramu?

19. července 2016 | 06:00

Selena Gomez (23) je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti a minulý týden se stala i nejoblíbenější osobností Instagramu. Která fotka si získala v historii této sociální sítě nejvíce lajků?

Zanedlouho oslaví Selena 24. narozeniny a za sebou má už tolik úspěchů! Začínala jako dětská herecká hvězda Disney Channelu a její kariéra stoupá stále vzhůru, především v hudební branži.

V oblíbenosti dosáhla vrcholu, alespoň pokud je měřena lajky na Instagramu. Z prvního místa žebříčku sesadila Taylor Swift (85,7 milionu sledujících) a nechala za sebou i někdejší královnu Instagramu Kim Kardashian (77,2 milionu sledujících).

Selena Gomez
Autor: Instagram.com
 

Jaká fotka sklidila tak obrovský úspěch? Selena se stala tváří Coca-Coly a tato fotka si získala od jejích fanoušků neuvěřitelných 4,5 milionu lajků. Zvláštní – když vezmete v úvahu, že fotografie není nijak vyzývavá, jak je v dnešní době zvykem. Tím lépe pro Selenu! A pro Coca-Colu!

Video se připravuje ...
Video z turné Seleny Gomez • VIDEO: Instagram.com/selenagomez

Do tohoto dne nasbírala už 90,1 milionu followerů a další stále přibývají. Nyní je Selena na svém turné k nejnovějšímu albu Revival a na podzim zavítá i do Česka. Patříte také k jejím obdivovatelům?

Autor: red