Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejkrásnější mladý pár současnosti? Tihle dva herci z Ulice!

18. července 2016 | 06:00

V seriálu Ulice hráli pár a pak se jím stali i ve skutečnosti. Takový happy end se jen tak nevidí. Herečka Anna Kadeřávková a herec a moderátor Johan Mádr jsou v současné době jedním z nejsledovanějších českých párů! A není divu! Opravdu jim to sluší.

Anna Kadeřávková studuje Pražskou konzervatoř a ze seriálu Ulice ji znáte jako jednu z hlavních postav současného dění: Rozinu Maléřovou. Tu scenáristé před několika měsíci poslali do náruče maturanta Richarda Webera, kterého později nechali tragicky zemřít při autonehodě. Rozina tak přišla o první velkou lásku, ale její představitelka Anička ji naopak díky seriálu našla.

Troufáme si říct, že jsou nejkrásnější mladý pár současnosti. Ona je dlouhonohá blondýnka s hereckým talentem, on zase ostřílený moderátor Fajn rádia s pohledem, ze kterého se podlamují kolena. Tihle dva se k sobě zkrátka perfektně hodí.

Jejich profily na sociálních sítích sledují desetitisíce fanynek a fanoušků, kteří stále přibývají. Není divu. Rozhodně je na co se koukat. Anna i Johan totiž s ostatními ochotně sdílejí svůj osobní život. Naposledy prostřednictvím sexy fotky všem ukázali, jak si užívají letní dovolenou na řeckém ostrově Zakynthos.

Na společné letní dovolené
Autor: Instagram

Prohlédněte si jejich fotky v naší fotogalerii!

Autor: red