Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Harrison Ford slaví! Indiana Jonesovi je 74 let a stále je sexy!

13. července 2016 | 06:00

Víte, že se před startem své zářné kariéry živil jako tesař? Že je podle něj pojmenovaný druh pavouka? Že má hvězdu na chodníku slávy? Už jsme řekly, že Harrisona zbožňujeme?

Pro jedny Indiana Jones, pro druhé Han Solo. K jakému týmu patříte vy? 

Když dotočil v 66 letech poslední díl Indiana Jonese, pořád jsme v koutku duše doufaly, že do kin přijde páté pokračování, kde Harrison půjde neohroženě vstříc další dobrodružné výpravě. A ono se to vyplnilo! Ale na "Indiana dědečka" si musíme počkat ještě tři roky. Naproti tomu fanoušci Hvězdných válek se už dočkali. Poslední díl s názvem Síla se probouzí, kde na Harrisona čekala jeho role Hana Sola, přišel do kin před minulými Vánocemi.

Další jeho nezapomenutelnou rolí je Quinn v romantické komedii Šest dní, sedm nocí, kde ztělesňuje muže, se kterým byste na opuštěném ostrově ztroskotat chtěla!

Dohromady byl třikrát ženatý a má pět potomků. Své soukromí si ale střeží. Kdy jste naposledy četli něco ze života Harrisona a jeho rodiny? My si také nevzpomínáme. V současnosti žije ve šťastném manželství s herečkou Calistou Flockhart (51) alias Ally McBealovou a je známo, že miluje létání a pilotování. A teď honem do fotogalerie...

Autor: luh