Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Andrea Bezděková se netají novým nosem: Které další Miss přiznaly plastiky?

13. července 2016 | 06:00

Poslední Česká Miss Andrea Bezděková šla s pravdou ven, a předešla tak senzacechtivým spekulátorům. Které další z řad Miss se netají tím, že si nechaly nějakou část těla vylepšit?

Existují dva druhy lidí, kteří podstoupili plastickou operaci. Ti, kteří si nechali decentně vylepšit jen menší část těla, a ti, kteří ztratili kontrolu a vypadají jako chodící voskové figuríny. To druhé rozhodně není případem těchto žen.

Na trůnu krásy sedí pro tento rok rodačka z Náchoda Andrea Bezděková, ale ani vítězství v soutěži krásy ji o té její nepřesvědčilo. Před dvěma týdny totiž podstoupila plastiku nosu. Andrea se rozhodla, že nic tajit nebude, a tak se k operaci vyjádřila na svém Instagramu. Dle jejích slov se jednalo o čistě osobní rozhodnutí, které dlouhou dobu promýšlela. Z výsledku je nadšená.

Které další missky si nechaly něco na těle upravit? Jsou to například Miss 2001 Diana Kobzanová, Miss 2008 Eliška Bučková, Miss 2007 Lucie Hadašová nebo Miss 2014 Nikola Buranská. Všechny čtyři si nechaly zvětšit prsa. 

Kdo má na talířku podezření z plastik nejčastěji? Odpověď je jasná: Taťána Kuchařová. Alespoň jednou za měsíc se v médiích spekuluje, zda naše jediná Miss World podstoupila plastiku, nebo ne. Často se srovnávají fotografie z dob vítězství na světové soutěži a ze současnosti.

Video se připravuje ...
Taťána Kuchařová: Ráda překonávám své limity • VIDEO: Adam Balažovič

Ty ale dělí desetiletý rozdíl. Taťána se změnila z osmnáctileté slečny na 28letou, nyní už vdanou ženu. Je logické, že se její obličej změnil. Zda jí k tomu dopomohla plastická chirurgie, můžeme jen hádat, ale že by byla změna nějak markantní, to si nemyslíme. 

Další novinky ze světa slavných sledujte v rubrice VIP.

Autor: red