Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Meryl Streep slaví narozeniny: Podívejte se, jak stárne s grácií!

22. června 2016 | 06:00

Hrála v desítkách filmů, získala několik prestižních ocenění a učí všechny ženy, že stárnutí je přirozené. Ano, řeč je o Meryl Streep, která právě dnes slaví šedesáté sedmé narozeniny. Podívejte se, jak jí to čím dál víc sluší! 

O Meryl Streep se vždy říkalo, že patří mezi nejpracovitější herečky v celém Hollywoodu. Za jejími mimořádnými úspěchy nestojí jen talent, ale také obrovská píle a odhodlání. Svou první nominaci na Oscara si vysloužila v roce 1978 za film Lovec jelenů. Rok poté cenu získala za roli v dramatu Kramerová versus Kramer, kde si zahrála po boku Dustina Hoffmana. Dalšího Oscara si vysloužila o další tři roky později za strhující roli ve zfilmovaném psychologickém románu Sophiina volba. Třetí "trofej" si vysloužila ztvárněním britské političky Margaret Thatcher ve snímku Železná lady.

Nesmíme zapomenout ani na to, že kromě trojice Oscarů má ve své sbírce ocenění ještě neuvěřitelných osm Zlatých glóbů a dvě Ceny Emmy. Během své kariéry hrála v desítkách filmů, pohřbila milovaného snoubence, vdala se za sochaře a vychovala čtyři děti. Přesto jí nikdy nezmizel úsměv z tváře a na své vrásky, ve kterých se odráží její spokojený život, je náležitě pyšná. Nejen muži zrají jako víno, umíme to i my, ženy!

Podívejte se, jak Meryl stárne do krásy!