Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nejhorší je Meg Ryan, ale nemůžou za to šaty!

  • 21. června 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Gigi Hadid (21)

    Tuhle mladou modelku si rozhodně zapamatujte, podle všeho to vypadá, že je to nová nástupkyně za Caru Delevingne. Ne že by se o Caru už nikdo nezajímal, ale Gigi je teď v hledáčku každého návrháře, velkých značek i prestižních módních časopisů. Minulý týden nechyběla ani na předávání hudebních cen v Torontu, kde všechny oslnila v rudém kalhotovém kostýmu značky Mugler. Obrovské zvonové nohavice by slušely jen málokomu, ale Gigi vypadala perfektně. Chválíme i blýskavý obojek, který elegantnímu kostýmku dodal ten správný rebelský nádech.

    Gigi Hadid
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Middleton (34)

    Vévodkyni Kate sluší zkrátka úplně všechno. Ať už si oblékne velké večerní, pastelový kabátek nebo džíny a pruhované tričko. Tentokrát vyrazila se svým manželem Williamem na dostihy v britském Berkshire ve sněhobílých krajkovaných šatech Dolce & Gabbana. Nechyběl samozřejmě ani barevně sladěný klobouček, na který Kate nedá dopustit. Krásná jako vždy!

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
  • Hailey Baldwin (19)

    Neteř herce Aleca Baldwina nepůjde ve šlépějích svého strejdy ani otce Stephena. Je totiž úspěšnou modelkou, o které se v poslední době hodně mluví. A není divu. Má perfektní postavu, superdlouhé nohy, plné rty a neokoukaný obličej. Na předávání hudebních cen navíc ukázala, že rozhodně není žádná stydlivka. Oblékla totiž ultrakrátké minišaty poseté zlatými flitry. A výsledek? Odvaha se vyplatila. Hailey byla hvězdou večera.

    Hailey Baldwin
    Autor: profimedia.cz
  • Meg Ryan (54)

    Na Shanghai International Film Festival se ukázala i herečka Meg Ryan, která na společenské akce příliš často nechodí. A možná ví proč. Dlouhé černé šaty s vyšitými květinami a šifónovými rukávy sklidily poměrně úspěch, větší problém mělo okolí s hereččinými plastickými operacemi. Už si není příliš podobná. Je to někdo jiný. Meg zkrátka patří mezi celebrity, které se nesmířily se stárnutím.

    Meg Ryan
    Autor: profimedia.cz
  • Victoria (32)

    Zpěvačka Victoria své africké kořeny nezapře! Mezi českými celebritami totiž něčím vyniká! Je to zadeček! Po takovém, jaký má tahle exotická zpěvačka, touží nejen její kolegyně ze showbyznysu, ale i ostatní ženy. V černém body a pouzdrové sukni, která dokonale upozornila přesně na její přednosti, vypadala na křtu dívčí skupiny Basic fantasticky.

    Victoria
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.