Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější momenty prince George a princezny Charlotte v roce 2016!

20. června 2016 | 06:00

Princ George a princezna Charlotte jsou bezesporu nejsledovanějšími dětmi vůbec. Oba nám rostou přímo před očima. Pojďme si připomenout nejsladší momenty, které od začátku roku prožili.

První oficiální fotografií z roku 2016 byl rodinný snímek z dovolené v Alpách. Vévoda a vévodkyně společně s princem Georgem a princeznou Charlotte ochotně zapózovali v zimním oblečení a celý svět se kochal touhle šťastnou a neuvěřitelně krásnou rodinou. Ještě před zimní dovolenou byly zveřejněny fotografie malého prince George, jak poprvé vyrazil spolu s maminkou Kate do školky. Přestože se královský pár snaží soukromí svých dětí co nejvíce utajit před okolním světem, Kate poskytla dvě fotografie malého George médiím. S malým modrým batůžkem byl roztomilejší než kdy dříve.

Mezi nejočekávanější královské události samozřejmě patřily i první narozeniny princezny Charlotte, které oslavila 2. května. Snímky roztomilé princezny pořídila sama maminka Kate. Nikdo si nemohl nevšimnout, že Charlotte je opravdu nápadně podobná svému staršímu bratříčkovi Georgeovi. Největší akce se však konala k příležitosti oslav 90. narozenin královny Alžběty II. Podívejte se na fotky!

Autor: red