Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plus size modelka Ashley Graham ukázala celulitidu a krátké nohy!

10. června 2016 | 06:00

Jak to, že má tahle boubelka tak hladkou pokožku bez jediného ďolíčku, když já mám o několik velikostí míň, a zdaleka tak hezké nohy nemám? To si říkaly miliony žen při pohledu na bezchybné fotografie čím dál populárnější plus size modelky Ashley Graham. A odpověď je na světě! Photoshop!

Ashley Graham, která jako první plus size modelka ozdobila titulní stranu prestižního magazínu Sports Illustrated, není tak dokonalá, jak se zdálo. Její perfektní ženské křivky, opálená a hladká kůže i dlouhé nohy jsou pouhou iluzí, kterou nám roky servírovali šikovní grafici a retušéři. Její perfektní tělo je vlastně podvod!

Před pár dny pustil pravdu do světa neznámý fotograf, který dokumentoval průběh focení nové kolekce plavek v losangeleském přístavu. Na fotografiích, které okamžitě obletěly svět, jsou vidět modelčina pomerančová kůže i faldy v oblasti klína, které na žádné z profesionálních fotografií rozhodně nemá.

Plus size modelky jsou ve světě čím dál oblíbenější a jejich posláním je ukázat ženám s pár kilogramy navíc, že i ony jsou krásné. Tak proč ta lež? Proč nepřiznat, že žena s pořádnými křivkami má sem tam nějaký ten špíček a nedokonalou kůži? Nám v redakci se třeba Ashley líbí, i když víme, že není perfektní. A vlastně ji máme rády ještě o něco víc!

Ashley Graham není tak dokonalá
Autor: profimedia.cz

Podívejte se na rozdíl mezi retušovanými a neupravovanými fotkami do naší fotogalerie!

Autor: red