Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější pár Hollywoodu: Podívejte se na příběh lásky Angeliny a Brada!

9. června 2016 | 11:17

Své soukromí si velmi pečlivě hlídají, a svým dětem dokonce zakázali, aby si o nich hledaly na internetu informace. Což je pro nejslavnější hollywoodský pár dost těžké. V současné době se opět už poněkolikáté spekuluje o jejich rozvodu. 

Když vyplulo na povrch, že spolu Angelina Jolie a Brad Pitt randí, spousta žen jí nemohla přijít na jméno. Jak může Brad opustit Jennifer Aniston, tu hodnou krásku s dokonalými vlasy, kvůli někomu tak živelnému, jako je smyslná Angelina? Nicméně všechny fanynky brzy pochopily, že správně je to takto, a začaly páru "Brangelina" fandit. 

Jeden bez druhého od roku 2005, kdy se seznámili na natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith, nedají ani ránu. Spolu vychovávají sedm dětí (tři adoptované, čtyři své – z toho jedna dvojčata), prošli si spolu i těžšími životními chvílemi. Například když si v roce 2013 nechala Angelina odoperovat obě prsa v důsledku 87procentního rizika, že by se u ní mohla projevit rakovina.

Problémy v ráji?

Pár žil dlouhou dobu "na hromádce", vzali se až na podzim roku 2014, kdy měli tajnou svatbu ve Francii. Exkluzivní fotografie poté prodali časopisu Hello, který jim za ně zaplatil. Veškeré peníze dal pár na charitu.

Ačkoliv pár působí jako naprosto dokonalý, čas od času se objeví zpráva, že nad rájem se zatahuje. Stejně jako nyní. Spekuluje se o tom, že si Brad Pitt koupil dům na Mallorce, kam se má údajně stěhovat. Ale sám, bez své manželky. Ještě nedávno se ale hovořilo o tom, že si dům mají koupit společně... Tak uvidíme, jestli je to s jejich údajným rozvodem tak horké.

Autor: maš