Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Plus size modelka je usedlá, Sharon Stone se umí odvázat!

  • 7. června 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Christina Milian (34)

    Talentovaná herečka a zpěvačka Christina Milian si minulý týden nenechala ujít velkolepou společenskou akci kosmetické značky Maybelline. I když nemá postavu jako modelka, nebála se odvázat se a oblékla se od hlavy k patě do nápadné červené, a navíc ukázala bříško v crop topu. Za odvahu dáváme rozhodně palec nahoru, ale sportovní zkrácené tílko se ke zdobenému kalhotovému kostýmku příliš nehodilo. Mnohem lepší by byla průsvitná halenka zastrčená dovnitř. Zlaté sandálky a psaníčko jsou super!

    Christina Milian
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Brook (36)

    Oblíbená plus size modelka Kelly Brook si vyšla do společnosti v květovaných pouzdrových šatech, které ji zbytečně rozšiřovaly a dělaly starší. Většina přítomných mužů by sice proti jejímu modelu s dmoucími se ňadry neprotestovala, ale my víme, že to Kelly umí líp. Sexy křivky se musí umět prodat, tohle je zkrátka moc usedlé. Červené lodičky nás ale baví!

    Kelly Brook
    Autor: profimedia.cz
  • Sharon Stone (58)

    Nestárnoucí americká herečka má na krku šedesátku, ale nikdo by jí to rozhodně nevěřil. Na prestižní akci Hotbed Benefit Gala v kalifornském Tiburonu všem ukázala, že šarm ze Základního instinktu, kterým se zapsala do povědomí lidí po celém světě, rozhodně neztratila. V odvážné krajkové róbě s průsvitným pruhem vypadala fantasticky. Zkrátka není co vytknout!

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian (35)

    Hvězdička Kim Kardashian své křivky ráda ukazuje a jinak tomu nebylo ani minulý týden, kdy oblékla těsné stříbrné šaty s rolákem. Ukázala tak všem, že za poslední dobu na své postavě opravdu zamakala. Ať si říká, kdo chce, co chce, nám se její model líbí. Rozhodně jí sluší mnohem víc než extravagantní outfity, kterými se na sebe snaží poutat pozornost.

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek (49)

    Herečka Salma Hayek nosí ráda šaty inspirované historií, ale ne vždy se to povede. Na premiéře filmu se předvedla v krásných vintage šatech Gucci, které však její postavě příliš nelichotily. Ve vzoru úplně zanikly její ženské křivky a v temných barvách vypadala smutně a nevýrazně. Škoda!

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.