Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako božská Marilyn Monroe! Slavné krásce se chtěly podobat Čvančarová, Herzigová i Madonna

1. června 2016 | 10:00

Božská Marilyn Monroe by dnes oslavila 90. narozeniny. Ženy se jí toužily vyrovnat nejen v dobách její největší slávy, ale touží po tom i dnes, více než padesát let po její smrti. Podívejte se, které slavné krásky z Čech i zahraničí si alespoň jednou vyzkoušely, jaké to je v kůži jedné z nejkrásnějších žen historie. 

Neexistuje snad žádný kostýmový večírek, kde by chyběl převlek za božskou Marilyn Monroe! Napodobit se ji nesnaží jen ženy na karnevalu, ale také české i zahraniční hvězdy. Některé z nich si vyrazí na večírek a vypůjčí si její image, aby k sobě přilákaly více pozornosti. Příkladem je hotelová dědička Paris Hilton. Jiné slavné krásky se v Marilyn promění díky reklamní kampani. Takovou příležitost dostala třeba překrásná herečka Scarlett Johansson, která nafotila sérii fotografií pro Dolce & Gabbana.

Další možností, jak si vyzkoušet "kůži" Marilyn, je zahrát si ji samotnou. To se povedlo například herečce Michelle Williams, která byla ve filmu Můj týden s Marilyn od originálu k nerozeznání.

Mnoho slavných žen si vypůjčilo glamour image na delší dobu. Například zpěvačka Gwen Stefani už platinové vlasy a rudou rtěnku nosí roky. Sama však přiznává, že její největší inspirací je právě ikona Marilyn Monroe.

Video se připravuje ...
Herečka Jitka Čvančarová se v Marilyn proměnila díky pořadu Tvoje tvář má známý hlas • VIDEO: TV Nova