Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Marilyn Monroe by slavila 91 let: Podívejte se na nejkrásnější fotky ze života legendy!

Fotografie
1. června 2017 | 06:00

Právě dnes by božská Marilyn, jedna z nejvýraznějších blondýnek historie a stále sexy symbol pro mnoho mužů, oslavila 91 let. Podívejte se na nejkrásnější snímky ženy, která i přes svou slávu a nezměrný sex-appeal nikdy nedokázala být opravdu šťastná.

"Nenávidím být sexy symbolem, ale mám-li být symbolem něčeho, ať je to sex!" Těžko si představit ženu, ke které by tento výrok sedl víc než k Normě Jeane Monterson, kterou měl svět šanci poznat spíš pod pseudonymem Marilyn Monroe.

Video se připravuje ...
Marilyn Monroe jako Sugar ve filmu Někdo to rád horké • VIDEO: youtube.com

Přestože se jí filmoví producenti snažili vytvořit image hloupoučké, naivní blondýnky, byla Marilyn rozhodně víc než jen krásná skořápka. Její deprese a neschopnost vybírat si správné muže ji ale zavedly do rukou závislosti na barbiturátech a alkoholu, což se jí také v roce 1962 stalo osudným. Herečka zemřela v pouhých 36 letech, nádherná tak, jak si ji pamatujeme do dnešního dne.

Je až neuvěřitelné, jak moc se Marilyn za pouhých pár let, co byla na scéně, dokázala vžít do povědomí veřejnosti. Ať už za to mohly její ikonická rudá rtěnka, provokativní výroky nebo její aférky s muži, včetně té s tehdejším prezidentem USA Johnnem F. Kennedym, jedno je jasné: nikdy na ni nezapomeneme. Ostatně říká se, že na světě jsou jen dva typy žen: ty, které by chtěly být Jackie O, a ty, které by chtěly být Marilyn Monroe. Kterou z nich byste chtěla být vy?

Autor: red