Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kim ukázala prsa, ale nejvíc to slušelo osmdesátileté herečce!

  • 31. května 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Beyoncé (34)

    Zpěvačka Beyoncé a raper Jay-Z údajně procházejí vážnou manželskou krizí. Delší dobu prý dokonce žijí odděleně. Minulý týden to ale vypadalo, že jsou vše jen fámy. Vyrazili si společně na romantickou večeři v centru New Yorku. Zpěvačka vypadala fantasticky. Vsadila tentokrát na žluté kalhoty, sněhobílé tílko a sako, které si jen ležérně přehodila přes ramena. Jednoduchý model doplnila slaměným kloboukem, kabelkou s řetízkem a kulatými slunečními brýlemi. Pohodlné a stylové zároveň.

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
  • Kylie Minogue (48)

    Jen málokdo by uvěřil, že zpěvačka Kylie Minogue stojí na prahu padesátky. Minulý týden se prošla po červeném koberci v pompézní květované róbě Dolce & Gabbana, a přestože má teď od doktora zakázáno zpívat, zářila a byla středem pozornosti. Drobná zpěvačka se v záplavě květů neztratila, naopak vynikla její krása, kterou navíc podtrhl i decentní make-up, kterému dominovala rudá rtěnka.

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (51)

    Herečka Sarah Jessica Parker je považována za jednu z nejvýznamnějších módních ikon vůbec. Opět potvrdila, že její odvážný, ale vytříbený vkus je jedinečný. Po boku svého manžela Matthewa Brodericka vypadala opět báječně, a to přitom oblékla plastové šaty. Ano, čtete dobře. SJP zvolila modro-bílé šaty, přes které přehodila třpytivý plastový plášť. Skvěle vypadaly i třpytivé lodičky, hereččino oblíbené kouřové líčení a jednoduchý culík, který jí ubral několik let. 

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
  • Joan Collins (83)

    Nestárnoucí herečka Joan Collins opět všem vyrazila dech. Na galavečeři k příležitosti oslav stoletého výročí časopisu Vogue usedla v zářivé zlaté róbě s tříčtvrtečním zvonovým rukávem. Masivní zlaté náramky a prstýnky už nebyly potřeba, ale to Joan odpustíme. Vypadala fantasticky!

    Joan Collins
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian (35)

    Televizní hvězda Kim Kardashian si stejně jako Joan Collins nenechala ujít večeři spojenou s oslavami výročí časopisu Vogue. Nebyla by to Kim, kdyby neoblékla něco extravagantního a odhalujícího. Průsvitné šaty z dílny Roberto Cavalli byly hodně odvážnou volbou, ale u Kim nás to nijak nepřekvapuje. Vlastně jsme se shodly, že jí to sluší, i když by občas mohla trochu ubrat!

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.