Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Hvězdami Cannes jsou těhotná herečka Blake Lively a Češka Němcová

  • 17. května 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Marion Cotillard (40)

    Francouzská herečka, která patří mezi nejlépe oblékané ženy světa, se na Filmovém festivalu v Cannes na premiéře filmu Z měsíční krajiny předvedla v nádherné metalické róbě z dílny Christian Dior. Zdánlivě upjaté šaty zdobily vysoký rozparek a odhalená záda, díky kterým se herečka dostala do hledáčku nejednoho fotografa. Marion zkrátka nedělá chyby a opět to potvrdila!

    Marion Cotillard
    Autor: profimedia.cz
  • Trudie Styler (62)

    Britská herečka a manželka zpěváka Stinga Trudie Styler rozhodně nevypadá na to, že před dvěma lety oslavila šedesátku. Po červeném koberci v Cannes se prošla v krémově žlutých splývavých šatech bez ramínek. Postavu má sice perfektní, ale dekolt a paže už nejsou to, co bývaly. Herečka se za svůj věk ovšem nestydí a klidně všem ukázala, že umí stárnout s grácií. My ji obdivujeme, ale myslíme si, že šaty s rukávem nebo luxusní pelerína by jí slušely více.

    Trudie Styler
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek (49)

    Vnadná mexická herečka Salma Hayek ráda ukazuje své přednosti. Jinak tomu nebylo ani minulý týden na Filmovém festivalu v Cannes, kde se předvedla v růžových korzetových šatech se sukní zdobenou volánky. Šaty krásně zvýrazňovaly hereččin bujný hrudník a štíhlý pas, ale viktoriánský pásek zdobený růží byl v záplavě volánků příliš.

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
  • Petra Němcová (36)

    Na většině významných světových akcí nechybí ani česká modelka Petra Němcová, která je vždy ozdobou celého večera. Ani tentokrát nezklamala! V červené róbě s pompézním pláštěm byla nepřehlédnutelná. Skvěle zvolila i metalické doplňky, a stala se tak jednou z nejlépe oblečených hvězd celého festivalu.

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz
  • Blake Lively (28)

    Největší hvězdou celého Filmového festivalu v Cannes je však těhotná herečka Blake Lively, která oslnila hned několika modely a z níž nikdo nespouští oči. Nás nejvíce zaujala v blankytně modré róbě Versace s vlečkou a asymetricky řešeným vrškem, ve které vypadala jako bohyně. Není co vytknout, vypadala fantasticky.

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.